用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有沒有好的學英文地方介紹(佐敦區)?
go

有沒有好的學英文地方介紹(佐敦區)? [複製鏈接]

有沒有好的學英文地方介紹(佐敦區)?

如題。

醒目開學勳章

Re: 有沒有好的學英文地方介紹(佐敦區)?

小朋友幾大?想小組(under 4人)/大組(under 8 人)/私人教授?外籍導師/操外語的abc?

cy101
我好有興趣,請pm多d有關資料, 我小朋友3歲, 想問下如果4個人 or 8個人 一 group 幾多$? 是否要自己組人?外籍老師是邊個國籍, 唔該.

P.1 - GRAMMAR & WRITING/COMPOSITION/補習班也好,最緊要好口碑,價錢又不太貴,謝謝。

cy101

我都想要呢d資料

醒目開學勳章

Hi 妹豬,

我只是講我的小朋友讀緊個間,即是幻聯(佐敦centre),我見佢地有lily 班, max 8人, 導師是操英語的中國人(我見),sorry我無佢電話,如有須要,我下星期上去時幫你睇,(或者有些bk mami有,可以post比你睇),我小朋友是外籍導師,澳洲人,$200 per hour, max 4人. 2人以上開班!

如有錯,請其他mami 提供資料!中心個名我pm妳, 妳可查1083.

醒目開學勳章

hi all,
pls check pm!

cy101

Tks!
‹ 上一主題|下一主題