用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Oxford Reading Tree其實有幾多本?
go

Oxford Reading Tree其實有幾多本? [複製鏈接]

想買ORT比小朋友睇,上過官網介紹,又睇過EK媽媽介紹的淘寶網店看,發覺有些STAGE 1-3 只有33本, 有些會有過百本, 睇左幾日都攪唔清,有冇媽媽知道其實有幾多本?
   0    0    0    0

其實就算有百幾本,都無需讀曬百幾本,讀曬三十幾本再加其他差不多程度的故事書更好

LeeCC 發表於 16-9-16 17:55
其實就算有百幾本,都無需讀曬百幾本,讀曬三十幾本再加其他差不多程度的故事書更好 ...
Thanks for your reply.我都覺得百幾本好誇張呀~不過又發覺咁先有支點讀筆.....

同埋唔係好攪得清楚佢套書實際有幾多本....哈哈~

引用:Quote:LeeCC+發表於+16-9-16+17:55+其實就

原帖由 bbtuotuo 於 16-09-19 發表
Thanks for your reply.我都覺得百幾本好誇張呀~不過又發覺咁先有支點讀筆.....

同埋唔係好攪得清楚佢套書 ...
其實百幾本鍾意睇就唔會睇唔完,開始有閱讀能力時佢就會想睇新書,仲會睇得快,不斷要新書。但留意百幾本入面會唔會夾埋啲完全唔係kipper series既故事,如有就未必要買,我個女都冇興趣睇

回覆:Oxford Reading Tree其實有幾多本

請問有無可靠淘寶?我都想買,thanks

可以 到大型圖書館 找找 ⋯ 有audio cd 借

買就可能 看一兩次就不看 了
‹ 上一主題|下一主題