用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 12網小學排位煩惱
go

12網小學排位煩惱 [複製鏈接]

家住銅鑼灣,心儀寶小、聖雅各、軒下,間間都好似好多人爭,點排位最好?係咪只能3選1?擺第二就冇機?
黎緊自行派位,揀邊間好?3間都係得15分,呢part 諗住表誠意,邊間最著重誠意分?
煩惱中,希望有過來人指點。
謝謝

3    0    0    0

引用:家住銅鑼灣,心儀寶小、聖雅各、軒下,間間

原帖由 干爸爹媽媽 於 16-09-08 發表
家住銅鑼灣,心儀寶小、聖雅各、軒下,間間都好似好多人爭,點排位最好?係咪只能3選1?擺第二就冇機?
黎 ...
唔想3 選 1?

一般寶小寫乙一會派到喎。

醒目開學勳章 王國長老

軒銅及聖雅各都係乙一入唔晒,2016叩門要求請看圖。軒銅講左要擺頭二。聖雅各無講一定。
寶血有乙二入所以肯定唔需要111。

retriever  資料整全, 真係好幫手  發表於 16-9-8 09:04

回覆:Charlotte_mom 的帖子

咁軒同/聖壓雅各放第一,寶小放第二都有機?

回覆:12網小學排位煩惱

宝小乙2只能說有機會,但唔會穏陣,應該話放宝小乙2的人,入唔到多過入到

醒目開學勳章 王國長老

係,只能叫有機,唔中多過中

我都将0的排位改来改去...好驚頭三派0五到、去到8、9、10^^!
今年報小一又真係好多小朋友 

回覆:joysic 的帖子

真係好頭痛,等中獎咁
咁睇黎寶小擺一應該好穩陣,又要再重新部署下

醒目開學勳章 王國長老

如果肯擺寶小乙一應該穩陣嘅.....不過唔到派彩果日都未知!前年軒銅仲有乙二入,舊年突然爆出有人乙一唔入!今年係好多乙一唔入。所以真係刺激過跑馬,刨晒賠率都係充滿變數。
‹ 上一主題|下一主題