用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 屯門-以小組型式聘請外籍老師教授2-3歲, 平好多... ...
go

屯門-以小組型式聘請外籍老師教授2-3歲, 平好多... [複製鏈接]

屯門-以小組型式聘請外籍老師教授2-3歲, 平好多...

請問有無主屯門區的媽媽有興趣加入小組一齊聘請美國外籍老師與小朋友English Talking, 地址: 兆康苑 , 經我了解,單對單收費每小時210元, 如果以小組型式, 仲會平好多, 平均幾十蚊1小時, 好低囉?如果各位媽媽有興趣pm比我啦!

Re: 屯門-以小組型式聘請外籍老師教授2-3歲, 平好多...

我有興趣,請send給我
thanks
[email protected]

-------------------------------------------------------

請問有無主屯門區的媽媽有興趣加入小組一齊聘請美國外籍老師與小朋友English Talking, 地址: 兆康苑 , 經我了解,單對單收費每小時210元, 如果以小組型式, 仲會平好多, 平均幾十蚊1小時, 好低囉?如果各位媽媽有興趣pm比我啦!

Re: 屯門-以小組型式聘請外籍老師教授2-3歲, 平好多...

我有興趣,請send給我
thanks
thanks

please pm me the information.  thanks.

please pm me the information. thanks

我有興趣,但我小朋友就讀小一可以嗎? 請send information給我. 謝!

關英語會話課程是由美籍老師私人經營, 教學內容及時間比較單性, 經了解上述課程只開辦小一或以上的組別, 暫未有幼兒級, 如果可以有親戚朋友一齊自組Playgroup , 可開辦新組別, 有關費用如下:
4-6人一組(每位一小時計$60);
3        人一組(每位一小時計$110);
2        人一組(每位一小時計$140);
個別教授 (一小時計$210)

本人覺得可以一試, 因為英語需要由小培養, 除了多聽並要多講, 此不是一朝一日可以做到, 需要時間鍛鍊及金錢的支持, 本人英語水平不太好, 未能做到在家用英語與幼兒溝通。據知, 現時的英語會話班最少都要$150 以上一小時, 如BK
的媽媽有興趣可以自組Playgroup參加。

妳個小朋友幾多歲呀???....幾時先有幼兒班開???

hi
連埋我仔仔兩歲9個月及另一位BK媽媽(兩歲6個月)有興趣加入, 現時共有兩位, 集夠4位便可開班啦!

Evachan1000
我的仔仔3歲7個月....可否加入???....&時間方面會怎樣安排??

Evachan1000
我個女1歲10個月....可否加入....時間歇性地點會點安排.可pm 給我嗎?

white1

hi eva, 可否pm啲資料給我 thanks!

can you send it to me also?

Evachan,

Could you send me the relevant information at [email protected]

Thanks.
Carmen

Hi Evachan,

我囡囡3歲9個月唔知可唔可以join 埋一齊呢???

請PM有關資料給我, 謝!

Hi Evachan,

我囡囡2歲7個月,請PM有關資料給我, 謝!

fafa101

Evachan1000:

我仔仔1歲7個月....可否加入.....可pm 給我嗎??
many thanks!!!

我女女1歲8個月....可否加入.....可pm 給我嗎??
many thanks!!!

Could you pm me detail, thanks a lot.

Hi :
      我有興趣,但小女快6歲升小一,是否有班,可否send資料(地址,電話)給我E-mail: [email protected]

‹ 上一主題|下一主題