用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 中四想買notebook ...
go

中四想買notebook ... [複製鏈接]

一定要買,最好係MAC...我阿囡中五,9月開學買俾佢.好多個D 校本PROJCET要做.成日帶返學.屋但仲轉埋WIFI LASER PRINTER. 昨晚先印左30張紙話今日交..MAC 機輕,電池耐用,佢用好耐先要差.買埋OFFICE已夠架啦....用到大學都得..

我買左AIR13".1個原因,輕同薄.不妨等一下,呢個月有新野出,吾知有無驚喜.而家D中學生好多野攞,我部AIR,淘左個可以散熱同傾斜既皮套俾佢.佢放入而家最輿既火孤書包都有好多位.因為上PE堂又要帶衫同鞋,佢可以放入書包係最好又吾怕俾人偷.佢個插而家仲係OK,新一代可能又轉,呢個係APPLE既性格.如果佢玩音樂既,吾洗問,一定係PRO.有錢既,都可考慮...

教育優惠平好少,300蚊左右.大學生優惠抵好多.我1部13" AIR,UDB HUB,3年保養.1萬蚊都吾洗仲送電腦袋,MON貼,防毒,我要左無線KEYBOARD同MOUSE俾部IPAD用.其實想買埋WACOM板,2100好平...最後無買,因為我有細板架啦.如果買埋OFFICE仲抵...好似係2年架...
‹ 上一主題|下一主題