用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖公會面試
go

聖公會面試   [複製鏈接]

回覆:聖公會面試

Actual interview time around 10 minutes . Total time from entrance to exit around 40 minutes

引用:同埋我覺得整個面試會帶來挫敗感、小朋友大

原帖由 pigmum2012 於 15-12-11 發表
同埋我覺得整個面試會帶來挫敗感、小朋友大部分也做不到、沒機會鼓勵他們繼續做落去!尤其老師最後的一個問 ...
Await your sharing tomorrow ( when all interviews are completed ) on which question might be a trap for kids .

引用:絕對認同最尾個question係trap! +

原帖由 carolkayan 於 15-12-11 發表
絕對認同最尾個question係trap!
Yesterday or today ?

引用:Quote:原帖由+my329+於+15-12-12+發表我冇

原帖由 JadenBB 於 15-12-12 發表
今日喺waiting房,壁報版上貼咗12個月份咭紙,而每個月份有小朋友嘅大頭相。留意到11月係零個小朋友,12月 ...
For sure

😩 我女唔出聲似乎找不到不同之處,我嘗試告訴她,若找不到可以說「找不到」(但其實我並不知道是否相同),我怕老師以為我在提水。。

11/1/2016 好快就放榜

‹ 上一主題|下一主題