用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 9月入讀聖公會K1之家長入黎傾下啦!
go

9月入讀聖公會K1之家長入黎傾下啦! [複製鏈接]

Re: 9月入讀聖公會K1之家長入黎傾下啦!

Rachael 九月入讀k-1 畢拉山

An updated version:
畢拉山分校
1. Suz - Rachael (email: [email protected])
2. dt912 - 囝囝
3. Jody - 囡囡 Benma ([email protected])

中環鐵岡(上午校)
1. Oknsca - Cyrus
2. Bullbull -

請問返學前會否打水痘針?

幾時再有gathering 呀?

下星期聖公會全校停課一週

yes, 謝校長放學時講的.....畢拉山已出通告.....

MerMee:  先生&校長好有愛心, 中文授、課, 每天有英文堂, K2 有普通話, 小朋友讀得開心, 大部份K3小朋友入到心儀小學...作為家長我好滿意.

I have not noticed that.  In fact there is a show and tell session each day and the kids are encouraged to perform - sing, dance or whatever.
‹ 上一主題|下一主題