用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 PN面試Group Interview, 學校一般喜歡收邊類學生? ...
go

PN面試Group Interview, 學校一般喜歡收邊類學生? [複製鏈接]

喜歡主動但又坐唔定
還是坐定定但反應較被動?
謝謝!

0    0    0    0

回覆:PN面試Group Interview, 學校一般喜歡收邊類學生?

會收返讀自己pg 學生先!

引用:喜歡主動但又坐唔定 還是坐定定但反應較被

原帖由 菲菲菲 於 15-10-25 發表
喜歡主動但又坐唔定
還是坐定定但反應較被動?
謝謝!
要坐定定,但一有音樂就會自動跳每年,有指令時又要跟到個D,我覺得group interview 難度高d,因為有d阿b怕人多,有d又過份活潑

學校鍾意情緒穩定嘅小朋友
唔會瞓地狂喊,氹極唔掂
活潑唔緊要,但叫就要坐定定

回覆:PN面試Group Interview, 學校一般喜歡收邊類學生?

咁真係好難...

怕醜既BB, 係咪一定衰?

回覆:lkky 的帖子

唔太關事... 舊年我家大b怕生保,唔肯出聲+tasks做唔足,不過坐得好定,有唔少offers (上午班會難d)。但係父母切記唔好因為阿b表現唔好忟憎,扣好多分,輕輕鬆鬆反而有機!

引用:唔太關事...+舊年我家大b怕生保,唔肯出聲

原帖由 ensy 於 15-10-26 發表
唔太關事... 舊年我家大b怕生保,唔肯出聲+tasks做唔足,不過坐得好定,有唔少offers (上午班會難d)。但係 ...
我囡係大B,group in零反應,但坐程坐定定無喊無走開,單獨做到89成指令,希望好似你咁講有offer...

我個囡極怕生保!group in反而ok,單對單一見老師,都未坐低係gum話走!老師只問我幾條問題,其他佢完全無做!有d灰心!

group in 應該係想睇小朋友定唔定
‹ 上一主題|下一主題