用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖瑪利學校 #31區,得 15分,女!
go

#31區,得 15分,女! [複製鏈接]

其實有冇機會入呢?小女超好動,又細 B 煩腦 st Mary 定新油天!

0    0    0    0

回覆:Melobi 的帖子

緊有㗎!大抽獎同網起碼有四十多個幸運兒!

Melobi 發表於 15-10-1 23:51
其實有冇機會入呢?小女超好動,又細 B 煩腦 st Mary 定新油天!

...
第一輪自行就一定冇機會,搏大抽獎啦!

引用:其實有冇機會入呢?小女超好動,又細+B+煩

原帖由 Melobi 於 15-10-01 發表

...
超好動其實新油天啱d, St.Mary 佢可能會悶

chloelovemum 發表於 15-10-3 09:56

第一輪自行就一定冇機會,搏大抽獎啦!

點會呢?考入黎做校工咪得囉,必收!

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

Hi,我十二年前大抽獎抽中St. Mary's,都係#31區,15分,超好動,無時停,好多嘢講。
St.Mary唔會太悶,不過真係讀書環境同埋校規比較多,只要記得提囡囡上堂聽書,小息鍾意點郁都得(當然學校係唔俾跑)。當年幾乎將學校同老師玩轉嘅我都可以「生存」,相信你囡囡冇問題 Haha。嗰時年紀較大嘅老師多,對學生好嚴謹,依家好多新同後生嘅老師,佢哋都好有愛心同耐性,交齊功課,上堂唔好咁過火,成績保持中上便可。
‹ 上一主題|下一主題