用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 有無小朋友睇 go go 英文教材???
go

有無小朋友睇 go go 英文教材??? [複製鏈接]

有無小朋友睇 go go 英文教材???

好唔好用架?
桐桐於9月20日出世 歡迎參觀桐桐的網頁

Re: 有無小朋友睇 go go 英文教材???

好正架.亞囡同亞仔都睇.睇左成兩年,每次都睇到眼定定.好多英文都係睇GoGo學.

係呀
咁我都去買番套先
你亞囡同亞仔幾多歲睇呀?
桐桐於9月20日出世 歡迎參觀桐桐的網頁

I have a whole set for sale at HK$120, pls pm me if interested.  Am selling it cos my girl doesnt like it...    $120 has 10 vcds + 10 books, Mandarin version.
阿女係我心肝小寶貝.希望佢大左開開心心,無憂無慮. 佢快樂就是我快樂.

I've already brought one new set from Shanghai and started to play the VCD for my baby.

He seems okay woh!

吾家三隻小豬樂融融 ;-)  ;-)  ;-)

我個仔仔未夠歲半就已經開始睇喇,佢好中意睇,成日都要我開俾佢睇,入面好多英文佢都已經識晒,雖然佢仲未識講,但我用英文問佢,佢係本書都全部識指晒俾我睇,我覺得真的值得推薦
‹ 上一主題|下一主題