用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 民生書院幼稚園 2015/7月份暑期Playgroup取錄情況?
樓主: yanpiglet
go

2015/7月份暑期Playgroup取錄情況? [複製鏈接]

回覆:2015/7月份暑期Playgroup取錄情況?

幾大可以上民生playgroup?

回覆 lvmh88 的帖子

你囡囡只係1歲,其實仲好細個,老師會明白。
我會繼續報秋季。

回覆 kuku0408 的帖子

今年4月上嗰D都要15個月,依家12個月就可以上。

回覆 lvmh88 的帖子

請問係咪就咁報就OK, 洗唔洗INTERVIEW? 難入嗎?

係咪一定要足15個月先收架? 要提早報定嗎?

請指教

回覆:kathylhk 的帖子

No interview is required.

回覆:2015/7月份暑期Playgroup取錄情況

民生pg要幾時報?!我貝上網有表填,以前睇好似係定期先有form download嚟填,依家係咪轉左,幾時填幾時交都得?!full唔full?!要等幾耐先有位?!囡囡依家7個半用,洗唔洗甘早報?!

回覆 YannyJim 的帖子

我0岩0岩上網睇,網頁話會0係11月中先有得報。
依家秋季會12月中完,咁黎緊春季你BB應該都未夠歲數讀,唔使咁快報定住。
不過穩陣D,11月你密D留意個網頁,睇下黎緊春季會接受BB 12個月大定15個月大,如果BB 12個月就上得,你再打電話去問可唔可以報定。

‹ 上一主題|下一主題