用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 12網抽獎報料區
go

12網抽獎報料區 [複製鏈接]

0    0    0    0

引用:有無學校出左叩門資料? 男仔, 排軒下乙1

原帖由 090211bb 於 15-05-15 發表
有無學校出左叩門資料?

男仔,
祝你成功!

回覆:12網抽獎報料區

引用:Quote:原帖由+090211bb+於+15-05-15+發表有

090211bb 發表於 15-5-15 19:19
有無學校出左叩門資料?

男仔,

祝成功! 收咗記住上黎報喜呀!

090211bb 發表於 15-5-26 00:27
華仁現在可叩,但自行和111優先。
咁少位,應該唔叩呢間了。
叩門位軒上同軒下得10個, 一定少過華仁 (佢係上下午校一齊叩, 加埋最少12個)
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

090211bb 發表於 15-5-26 00:27
華仁現在可叩,但自行和111優先。
咁少位,應該唔叩呢間了。
早D知道結果, 萬一要叩門都可以早D出發. 想早D入到去派位中心結果 (好似交表時咁, 按申請編號去番某個"counter"排隊攞結果), 恐怕要兩個鐘頭前到先得.
還記得初為父母時,對孩子的期望嗎?我當時只想他/她平平安安,健健康康。
隨著時光飛逝,人的期望慢慢變了,變得越來越有要求。所以要經常提醒自己:毋忘初心
箴言4:23 - 你要保守你心,勝過保守一切,因為一生的果效是由心發出。
箴言22:6 - 教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不會偏離。

上年我一個多小時前排,有30-40人排緊,因為會開6個COUNTER(冇記錯的話),所以一開門都好快走得。
‹ 上一主題|下一主題