用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 請問有無人知邊度book機票平呀?
樓主: simonchan
go

請問有無人知邊度book機票平呀? [複製鏈接]

醒目開學勳章

回覆:Ruby1219 的帖子

你咁講,我又放心d,希望阿仔學校都好似你小朋友果間咁啦,我上星期先交 deposit,乜都未知點

醒目開學勳章

引用:回覆+wing530+的帖子 我剛剛hold埋EK,真

原帖由 Sheep006 於 15-02-16 發表
回覆 wing530 的帖子

我剛剛hold埋EK,真係慘人都未到學校,都未知坐邊間航空好,就要先買到2016年嘅機票 ...
你 hold EK 邊程呀? 幾錢呀?我 hold 左8月新航先,仲考慮緊,請問有冇家長坐過卡塔爾航空呢?唔知好唔好呢?我見機程大約 7 + 7 ,覺得會舒服d 咁

2016年1月5日

8XXX未加税,唔系學生機票,4月回程

just looked at Qatar, Dec 10 UK-HK and Jan 4 HK-UK, only GBP6xx !! Half price of Virgin and CX! Struggling whether to book !

醒目開學勳章

引用:回覆+wing530+的帖子 2016年1月5日

2016年1月5日
你買 BA 係開學果程?阿仔dec 第一次自己返,我唔敢買轉機呀,暫時會直航先,遲下熟d就轉機喇

引用:回覆+Ruby1219+的帖子 咁你係book當日零晨

回覆 Ruby1219 的帖子

咁你係book當日零晨到?
Usually BA 4am something or 5am something. Or CX 6am something

引用:Ruby+有冇guardian+介紹?

Ruby 有冇guardian 介紹?
冇呀

醒目開學勳章

引用:just+looked+at+Qatar,+Dec+10+UK-HK+and+J

原帖由 Ruby1219 於 15-02-16 發表
just looked at Qatar, Dec 10 UK-HK and Jan 4 HK-UK, only GBP6xx !! Half price of Virgin and CX! Stru ...
你坐過卡塔爾航空嗎?唔知質質點呢?多哈機場大唔大架?我想 book 8月英國入,9月法國走呀,定新航較好呢?

回覆:請問有無人知邊度book機票平呀

如只比較以上兩間航空公司,我一定揀singapore airline,安全!她經常穩坐10大安全航空的宝座。新航飛澳和美加也常常做special fare。昨天我check八月尾HKG - LHR,九月中 LHR - HKG,是9千左右,是平票。

‹ 上一主題|下一主題