用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York Special Case既briefing
樓主: koey329
go

York Special Case既briefing [複製鏈接]

回覆:York Special Case既briefing

睇完哂你地comments我仲灰,我乜都無收過

引用:睇完哂你地comments我仲灰,我乜都無收過 +

原帖由 crystalizedme 於 15-06-27 發表
睇完哂你地comments我仲灰,我乜都無收過
你唔係報左special case pg咩?我諗special case pg未必個個有pn offer架,始終位係有限,我諗真係要睇彩數撞下有無人放位,而workshop係for唔讀special case pg果D BB,你報左個pg緊係無你份啦

引用:Quote:原帖由+crystalizedme+於+15-06-27+

原帖由 koey329 於 15-06-28 發表
你唔係報左special case pg咩?我諗special case pg未必個個有pn offer架,始終位係有限,我諗真係要睇彩數 ...
我以為係報咗都收到tim
thx

不過我都怕最後k1 offer都無

咁其實去workshop就有k1位係真?

引用:咁其實去workshop就有k1位係真? +

原帖由 huggiesbb 於 15-06-28 發表
咁其實去workshop就有k1位係真?
其實我吟日miss左call,打返去york時佢話負責同事已經收曬工,我要明天打去先知咩料。咁我覺得既然有個咁既復活戰,去聽下又無防既。如果本身自己都諗住報過k1既,咪試下個workshop囉

回覆:koey329 的帖子

我都係咁諗,本來都預左要報多次k1,點知又打來話有workshop 跟住offer k1

引用:我都係咁諗,本來都預左要報多次k1,點知又

引用:Quote:原帖由+swarovski2011+於+15-06-28+

原帖由 dadadadahk 於 15-06-29 發表
just confirm with York. first workshop will be held in August.
我都岩岩打去問過 佢同前幾日打黎嘅老師都話第一個7月 第二個9月嘅

回覆:koey329 的帖子

上完pg後更覺it's been overrated....

Julybabe 發表於 15-6-30 08:13
上完pg後更覺it's been overrated....
Can u tell us more ?

我今晚返屋企先收到信收我囡pn 3:00-5:00

但我交哂錢另一間pn
今日亦已返special pg第一堂lu
唉。。点好

引用:我今晚返屋企先收到信收我囡pn+3:00-5:00

原帖由 crystalizedme 於 15-07-02 發表
我今晚返屋企先收到信收我囡pn 3:00-5:00

但我交哂錢另一間pn
唔好介意,其實我本人好唔贊成你兩邊返,因為咁樣太辛苦小朋友喇,雖然返去係玩,但始終我覺得小朋友係需要有休息時間。而家york offer pn 3-5pm,你另一邊又已經比咗$,首先你諗下呢個時間你啱唔啱先?如果時間唔夾,唔係自己理想既時間,比offer你都無用啦,咁不如keep住上個special k pg算啦,你另一邊又已經比曬$,好難放棄啫,寧願k先讀返york囉

而家我都吾sure 佢上special pg到oct 係咪有k1 offer....同埋係咪若有offer 都要繼續上

回覆:crystalizedme 的帖子

你是大b嗎?

引用:你是大b嗎? +

原帖由 swarovski2011 於 15-07-02 發表
你是大b嗎?
Aug bb

回覆:crystalizedme 的帖子

之前見post好似最細都係7月b有offer,8月都好似無

今日上完第一堂playgroup, 返到去都收到信, offer 3-5pm...9月開學, 我個係8月b

引用:之前見post好似最細都係7月b有offer,8月都

原帖由 swarovski2011 於 15-07-02 發表
之前見post好似最細都係7月b有offer,8月都好似無
但我見有10月B join左special case pg有pn offer,仲要係1-3pm

引用:而家我都吾sure+佢上special+pg到oct+係咪

原帖由 crystalizedme 於 15-07-02 發表
而家我都吾sure 佢上special pg到oct 係咪有k1 offer....同埋係咪若有offer 都要繼續上

...
你淨係上7至10月pg,我諗未必會有k offer喎,你問清楚好啵,你知york d野成日轉架啦。果頭話會加分轉頭就同你講唔count。pg說好的shuttle又會因為得2,3個搭而忽然cut左。明明返pg話返到7月24,點知忽然6月尾因為pn個新生pg就調走D無join pn pg既去約道10返,環境又轉老師又轉。。。我真心覺得york d野係會忽然轉架,總之佢想轉就轉

引用:今日上完第一堂playgroup,+返到去都收到信,

原帖由 winnie84 於 15-07-03 發表
今日上完第一堂playgroup, 返到去都收到信, offer 3-5pm...9月開學, 我個係8月b

...
我都係呀。。
你上幾点pg?
你會take offer ma?

‹ 上一主題|下一主題