用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教育講場 LeapPad書有邊本推介?
go

LeapPad書有邊本推介? [複製鏈接]

LeapPad書有邊本推介?

囝囝3歲, 好鐘意本LeapPad, 請問有邊本書特別推介? 佢暫時只得隨機(4-8歲)附送嗰兩本!

Re: LeapPad書有邊本推介?

Cyrusmum ~
你部機係邊到買架~大約幾多錢呀?

Cyrusmum,

請問那本書好用嗎?

開心力

pinkylee,
係朋友送比我囝囝既生日禮物, 不過我知係反斗城有得賣, $359咁上下!

開心,
好唔好用我諗對個個嚟講好唔同! 我囝囝好鐘意睇書, 所以就好鐘意. 我覺得內容好豐富, 有故事講, 有遊戲玩, 有琴彈, 又有常識學! 但我朋友個囝囝就冇乜點睇!

1) thomas the tank engineer

2) music

3) nemo

想問下邊度最多LeapPad書買?(我只知反斗城)Thanks!

Cyrusmum~

上星期六那天,我老公去在玩具反斗城買在部leap pad呀,係4-8age,但係只得一本書送炸~(哥本書係唔使用個插頭架~)
你係唔係咁架?
咁你那二本書,叫乜名呀?會唔會個sales送少在比我呢?

pinkylee,
我都係反斗城買,不過有2本書跟一齊喎.

我上次見到好似有兩款,價錢一樣,但係紫色o個隻係得一本書,藍色o個隻就有o的有兩本書,個盒面都有印出來的。

我買紫色個款係得一本書送. 除了TOY R US, STEPPING STONE都有LEAPPAD書購買.

我買哥盒係下面張相哥隻~只得一本仔,同唔同大家呀?

krissy 寫道:
我上次見到好似有兩款,價錢一樣,但係紫色o個隻係得一本書,藍色o個隻就有o的有兩本書,個盒面都有印出來的。

咁係唔係purple哥隻有得錄音架,而藍色哥隻可以write既功能呀?~

pinkylee,
我買個盒係一樣架,佢盒面都有寫住"Included 2 books".
我係有2本書送的.我都另外買左<vocabulary>個本.

bb517 ~
你買部機係唔係359元呀?

但我部係只係讀,沒有plus writiing or recording咁架~

我看在個盒好多次都唔覺得有寫including 2 books~唔知係唔係舊貨來呢~~
‹ 上一主題|下一主題