用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 小提琴
樓主: stmo
go

[音樂] 小提琴 [複製鏈接]

回覆:小提琴

我小朋友曾在葉氏上過暑期班課程,而家係青苗返緊鋼琴,一對一,學左已經1年半。我會揀青苗,老師可以揀,我個老師都教得好好,小朋友跟得上,我好滿意。而我親戚的小朋友同樣是在青苗上大提琴,也很滿意。
葉氏我唔會再報,唔係我杯茶,唔想晒時間。(不喜勿插)

好多謝各位熱心的解答!作為父母真系唔容易!我會將大家的意見同老公商量後再決定!
衷心多謝各位!

引用:我覺得青苗麻麻(我教過暑期班),葉氏要睇老

原帖由 ykarchun 於 14-11-01 發表
我覺得青苗麻麻(我教過暑期班),葉氏要睇老師,老一輩就教得幾好,私人會跟得好D,柏斯 ok ge,我之前有教過 ...
葉氏除了上group class 外還要跟group class 的老師上私人堂。私人堂收費跟一般APA 老師收費差不多。

stmo 發表於 14-10-31 09:50
好多謝各位熱心的解答!作為父母真系唔容易!我會將大家的意見同老公商量後再決定!
衷心多謝各位! ...
葉氏教小提琴就出哂名架嗱,不過要家長陪同上課唔係個個頂得順,但師資好高,應該個個起碼都有LTCL 或同級 qualification.
‹ 上一主題|下一主題