用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 喇沙小學 喇沙小學小一有得叩門嗎?
go

喇沙小學小一有得叩門嗎? [複製鏈接]

貢獻勳章

有無叩門位, 連校務處職員都答你唔到. 但我知去年係有人叩到.

點樣/幾時叩 就緊係先預備好一個 Portfolio, 內容要D乜唔再講啦, 自己諗啦. 放榜當日如果唔理想, 即刻啟程去學校門口 (界限街的玻璃門). 到時應該有個紙皮箱, 放底就走得. 等通知但未必有!  

就係咁啦.

貢獻勳章

我話你知個個叩門成功的都係靠實力, 無人事..................................你信唔信?

貢獻勳章

爛生果日報引述副校長 Mrs. Catlin 話, 今年有15個叩門位, 乜真係有咁多?

上面位小J媽媽, 我好同意你講, 唔駛你捐款, 小朋友個亞爺幾十年前做得喇沙仔, 應該都有少少成就. 帶個孫返去叩門, 我都會考慮先啦.

K3小朋友講真個個都差唔多, 有幾多個真係十項全能! 在全無數據支持下, 會揀自己人無可口非.

貢獻勳章

回覆:geraint 的帖子

25 分舊年都要抽,入唔晒,今年相信都差唔多!

貢獻勳章

geraint 發表於 14-6-10 16:36
今年有4個25分抽吾到, 以前未試過, 不過應該收返哂。 明年可能重多,到時叩門位便越來越小。

...
叩唔到門, 咪插班囉, 仲有四次機會添!
‹ 上一主題|下一主題