用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 收到沙田體藝面試信未?
樓主: mllau
go

收到沙田體藝面試信未?   [複製鏈接]

引用:大家都是志同道合的,呢幾個月要互相勉勵!

原帖由 KT0603 於 14-03-13 發表
大家都是志同道合的,呢幾個月要互相勉勵!
其實,小朋友都好忙,我仔呢個星期見第一自選。跟住23-24 ...
26下午,不過啱啱醒起要正苦專科,驚趕唔切,但正苦之前已改咗唔知一兩次,定三次,好似話只準改三次

回覆:k_wong7 的帖子

你仔成績是否很好,band 1?

KT0603 發表於 14-3-13 11:58
我都係翻check仔仔小五、六的手冊時,發現我仔小五上學期,出水痘請了成個星期假,連續幾日有回校取功課, ...

想問吓, 是否要帶埋小五手冊?
我仔仔想出年報體藝.

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+14-03-13+發表大家

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+14-03-13+發表大家

引用:Quote:KT0603+發表於+14-3-13+11:58+我都係

我仔三月二十七日下午五點面試,那天是最後一天考試,幸好沒有撞時,可以安心去面試
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/p0efd5180a15094e49bc8309350fd91f5/f9e92a54.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/pc8bf148c3b975239357968cfc2f3d509/f9e92a4b.jpg[/img][img align=right]

KT0603 發表於 14-3-13 20:46
體藝只需小六的手冊和家課冊,但自選其他的中學,都有可能要抽樣睇。我仔同學見band 2,要埋小五的家課、中 ...
唔該晒!體藝出面試通知時,應未呈第三次分,即體藝只參考小五下學期+小六上學期成績?

引用:Quote:KT0603+發表於+14-3-13+20:46+體藝只

引用:我仔三月二十七日下午五點面試,那天是最後

呢度無人考藝術果邊?

我估要in 太多人所以要分咁多日平日, 我女 27號in 下畫我都要同佢請假, 唔知今年in 幾多人呢

引用:我估要in+太多人所以要分咁多日平日,+我女+

KT0603 發表於 14-3-14 14:16
你的小朋友要返學,所以要請假呀?小學那邊請假有無問題?
我爬過舊文,好似入表有一仟份左右,400+位inter ...
係呀, 我女要返學所以會同佢請半日假, 我估copy 埋面試信比學校請假應該冇問題

回覆 KT0603 的帖子

大家好, 我女是報VA, 我最後一天報的, 已有1138人報名。單張有寫今年收155學生, 副校長說會見最少300多位, 但是不知VA收多少, PE收多少. 有得面試就有機會, 大家加油!

引用:回覆+KT0603+的帖子 大家好,+我女是報VA

原帖由 slowmemame 於 14-03-14 發表
回覆 KT0603 的帖子

大家好, 我女是報VA, 我最後一天報的, 已有1138人報名。單張有寫今年收155學生,  ...
155咋比我預計再少15個,我邊緣位

回覆 fionakong2008 的帖子

唔好灰心, 在成千多人中入選面試, 你女兒一定有她的長處, 已是對她的肯定, 你要給她信心, 多鼓厲勵她.

引用:Quote:原帖由+slowmemame+於+14-03-14+發表

引用:回覆+KT0603+的帖子 大家好,+我女是報VA

引用:Quote:KT0603+發表於+14-3-14+14:16+你的小

‹ 上一主題|下一主題