用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想問下報boxhill 既細b
go

想問下報boxhill 既細b [複製鏈接]

有冇2012年9-12月既bb報boxhill 2014年pn 已經interview???  
揾過資料上年係細b group 埋一班好遲先in  但學校話已經收夠學生, 有位先再通知interview,  好想知係咪冇機會

1    0    0    0

回覆:想問下報boxhill 既細b

請問你地係邊間campus??  
我一直到而加都未有信

引用:12年12月尾b,報馬鞍山,暫時無收過通知int

原帖由 ckultraman 於 14-03-06 發表
12年12月尾b,報馬鞍山,暫時無收過通知interview
我都係報馬鞍山   都係冇通知

引用:Quote:原帖由+naoko_teru+於+14-03-07+發表

原帖由 chaonngy 於 14-03-07 發表
馬鞍山我諗無機啦!打電話問,佢哋已經有好長嘅waiting list!
請問你係最近問嗎?

引用:講真,馬鞍山依家多咗咁多老外住,再加龍年

原帖由 naoko_teru 於 14-03-07 發表
講真,馬鞍山依家多咗咁多老外住,再加龍年效應,真係幾難有位⋯

...
我係岩岩搬入馬鞍山  都發現好多老外  
之前問過學校   學校話有位淨先再通知  可能開學前一個月

引用:mos+boxhill+完全冇消息。又話讀佢playgrou

原帖由 applelove 於 14-03-07 發表
mos boxhill 完全冇消息。又話讀佢playgroup 有優先,等我仲山長水遠個個星期六去上。唉、知道吾報啦。好在 ...
真係好明白呢種心情  成日睇信箱都冇   有offer 既學校又就黎交錢

‹ 上一主題|下一主題