用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啟思後備幾時會通知interview?
go

啟思後備幾時會通知interview? [複製鏈接]

如題........我囝係細b, 唔知幾時會收到信呢?
   1    0    0    0

eeyorepigpig 發表於 14-3-5 12:38

12月b, 愛琴啟思, 2月廿號已收到電郵通知,今個星期六interview
其他分校唔知,但我也有報青衣和馬灣分校後備,但完全冇消息。我估要視符學校有冇位

prisca126 發表於 14-3-5 13:07
12月b, 愛琴啟思, 2月廿號已收到電郵通知,今個星期六interview
其他分校唔知,但我也有報青衣和馬灣分校 ...
唔該晒~~~

引用:Quote:eeyorepigpig+發表於+14-3-5+12:38+

原帖由 prisca126 於 14-03-05 發表
其他分校唔知,但我也有報青衣和馬灣分校 ...
我個11月細b報深灣軒啟思,都未收到interview通知

Jen914 發表於 14-3-5 22:52
我個11月細b報深灣軒啟思,都未收到interview通知
我都係報咗深灣軒啓思喎

引用:Quote:Jen914+發表於+14-3-5+22:52+我個11

原帖由 eeyorepigpig 於 14-03-06 發表
我都係報咗深灣軒啓思喎
你個b係幾月b?我有朋友10月b,1月底interview上個月比左註冊費喇

引用:如題........我囝係細b,+唔知幾時會收到信

原帖由 eeyorepigpig 於 14-03-05 發表
報了藍田分校,舊年打去問,老師話細B機會好少吖!

回覆:啟思後備幾時會通知interview?

會放深灣am offer ! Good luck to u all

Jen914 發表於 14-3-6 11:00
你個b係幾月b?我有朋友10月b,1月底interview上個月比左註冊費喇
really??我都係10月b呀
完全冇收到通知..........

佢係幾時報名架? 因為我都算遲報架

littlekitty73 發表於 14-3-6 13:57
會放深灣am offer ! Good luck to u all
你揀咗邊間呀?

Jen914 發表於 14-3-6 11:00
請問你朋友貴姓? 我剛打去問過所有under-age (DOB from 1/9/2012 onwards) 既B都未有得in / offer喎!如果你朋友堅有offer我會去投訴佢唔fair lor (雖然呢個遊戲本質上就唔係一個fair game...)

引用:Quote:Jen914+發表於+14-3-6+11:00+你個b係

原帖由 man_ust 於 14-03-07 發表
請問你朋友貴姓? 我剛打去問過所有under-age (DOB from 1/9/2012 onwards) 既B都未有得in / offer喎!如果你 ...
真係?等我問清楚朋友再覆你

回覆:man_ust 的帖子

我都係10月龍b,音訊全無。可能果位係10月兔b。

引用:我都係10月龍b,音訊全無。可能果位係10月

原帖由 Joanching 於 14-03-08 發表
我都係10月龍b,音訊全無。可能果位係10月兔b。
唔係呀,佢係10月龍b,不過我問左佢,原來佢唔係報深灣軒,佢報左馬灣,因為計劃搬去嗰邊,所以報定先!比錯資料,唔好意思

引用:Quote:Jen914+發表於+14-3-6+11:00+你個b係

原帖由 man_ust 於 14-03-07 發表
請問你朋友貴姓? 我剛打去問過所有under-age (DOB from 1/9/2012 onwards) 既B都未有得in / offer喎!如果你 ...
Hey, 我問左朋友喇,佢唔係報深灣軒,佢報左馬灣,因為計劃搬去嗰邊,所以報定嗰邊先!比錯資料,唔好意思

回覆 prisca126 的帖子

請問你in左未?我仔9月b, 剛打去問話6、7月先會知有冇得in, 佢話冇in過12月B喎

prisca126 發表於 14-3-5 13:07
其他分校唔知,但我也有報青衣和馬灣分校 ..

請問你in左未?我仔9月b, 剛打去問話6、7月先會知有冇得in, 佢話冇in過12月B

winiy 發表於 14-3-10 09:44
回覆 prisca126 的帖子

請問你in左未?我仔9月b, 剛打去問話6、7月先會知有冇得in, 佢話冇in過12月B喎
wow....6,7 月先知有冇機會in...........

回覆:eeyorepigpig 的帖子

wah, 要6,7月先知真係耐左啲

引用:wah,+要6,7月先知真係耐左啲 +

原帖由 Jen914 於 14-03-10 發表
wah, 要6,7月先知真係耐左啲
要睇下最後有幾多人放棄offer/waiting, 先輪到細b嘛。

‹ 上一主題|下一主題