用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 太子明慧vs對衡道方方vs金巴倫迦南?
go

太子明慧vs對衡道方方vs金巴倫迦南? [複製鏈接]

For PN, overall which one is better?

1    0    0    0

回覆:太子明慧vs對衡道方方vs金巴倫迦南?

我上年的offer跟你一樣,最後選左迦南

引用:For+PN,+overall+which+one+is+better? +

原帖由 LangKiu 於 13-12-25 發表
For PN, overall which one is better?
一定是迦南,環境好好多,太子明慧係舊樓番新d地方就做學校出來。明慧學費就等於去四星級酒店的消費,但食物一般。

引用:我上年的offer跟你一樣,最後選左迦南 +

原帖由 ginababe 於 13-12-25 發表
我上年的offer跟你一樣,最後選左迦南
So far 對迦南是否很滿意?
Thx for sharing

引用:Quote:原帖由+ginababe+於+13-12-25+發表我

原帖由 LangKiu 於 13-12-26 發表
So far 對迦南是否很滿意?
Thx for sharing
迦南冇左學卷,d野深左好多

請問有無方方用家俾意見?

回覆:太子明慧vs對衡道方方vs金巴倫迦南?

我小朋友讀方方,如講學術我估方方好d...因為我小朋友已經學左李白既靜夜思,又識英文1-12個月, monday to sunday,
四季英文等,中文字都深,學左腳,月,日,人,舌等等。另小朋友獨立左好多。

‹ 上一主題|下一主題