用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 Band 2 (葵青區)有哪些學校?
樓主: lovenicolebaby
go

Band 2 (葵青區)有哪些學校? [複製鏈接]

回覆:Band 2 (葵青區)有哪些學校?

如果我自行和统一都選保祿作為首選,這樣另一所自行和统一該選什麼學校?(我囡屬band2)

引用:如果我自行和统一都選保祿作為首選,這樣另

原帖由 lovenicolebaby 於 13-11-26 發表
如果我自行和统一都選保祿作為首選,這樣另一所自行和统一該選什麼學校?(我囡屬band2)

...
如果你非保禄不嫁自行只能選保禄一間.

引用:如果我自行和统一都選保祿作為首選,這樣另

原帖由 lovenicolebaby 於 13-11-26 發表

...
囡囡band2,其實搏保祿都很危險,很多荃湾,葵青,甚至出九龍读私校或有少少名氣,但成绩稍逊的女仔回來争.四五年班的成绩如何?如都属band1中至尾,赢面很小.

茘天, 伍若瑜, 全完
Any one

引用:Quote:原帖由+lovenicolebaby+於+13-11-26+

原帖由 dobbybabie 於 13-11-26 發表
囡囡band2,其實搏保祿都很危險,很多荃湾,葵青,甚至出九龍读私校或有少少名氣,但成绩稍逊的女仔回來争.四五 ...
我想我應該要好好考慮清楚!
但又想博统一時可派到!

請大家緊記個遊戲規則, 大抽獎 係派完BAND 1 生先到BAND 2.  如果你囡囡是BAND 2生, 一個BAND 1 生, 佢選保祿就算第10志願, 都早過你選, 你覺得自己仲有位既機會有幾高?

所以如果肯定BAND 2, 自己搏一間BAND 1 無防, 抽獎就唔好了, 唔係去到好後的了!

引用:所以如果肯定BAND+2,+自己搏一間BAND+1+無

原帖由 moniquechoy 於 13-11-26 發表
所以如果肯定BAND 2, 自己搏一間BAND 1 無防, 抽獎就唔好了, 唔係去到好後的了!
...
經你一講,我又了解多點了,這樣等如不能博...咁唯有等囡囡今轉考試成績再決定了。

‹ 上一主題|下一主題