用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 其實方方好唔好?
go

其實方方好唔好? [複製鏈接]

3    0    0    0

引用:點解d+人成日當佢後備,又話早幾年去問一定

原帖由 halflower 於 13-10-01 發表
點解d 人成日當佢後備,又話早幾年去問一定有位,幾個fd 都係咁講,真係咁差咩,有冇用家或讀過又走左的朋 ...
我只想講交完表後。我有啲失望。。
因為第一,打幾次電話問,講啲野唔清唔楚。交表時又求其敷衍咁。。問下國際班同雙語班分別,只講一句國際班無中文寫~又話你咁遲,無架喇。。佢又無講學位先到先得。。。我揀am班,佢又話am班未必有喔!你咁遲。。。。
之後我就諗..真係收我都未必讀。。

...我都有留意呢間喎..只知佢透明度唔高

回覆:其實方方好唔好?

我上年報名,排餐死,點知排我後面既朋友既no.竟然早我30幾個,打去問,職員態度差,一句“無可能“就cut我線,勁無禮貌!

佢地既NET,口音仲差過我,點解要比錢跟佢地學!

對衡道個間,鋪地毯,勁dirty

去左對衡道交表,都幾失望

邊有間學校容忍到全部冷氣機都不斷滴水,仲要對正個膠地同啲單車,咁D學生一定會滴度。衞生咁差

回復 halflower 的帖子

愉景方方個班主任態度好差, 成日黑面, 好似好不滿咁,無愛心同耐性就做唔到幼稚園老師.  小朋友初返學一定唔適應同喊, 打電話黎好似投訢咁, 唉,,,小朋友又仲讀梗, 可以點....唯有忍佢一年....下年會轉校.

如果大家找幼稚園, 一定要找老師有愛心同耐性, 以小朋友為中心口碑好為首選.

引用:去左對衡道交表,都幾失望 邊有間學校容忍

原帖由 onalumni 於 13-10-02 發表
去左對衡道交表,都幾失望

邊有間學校容忍到全部冷氣機都不斷滴水,仲要對正個膠地同啲單車,咁D學生一定 ...
咁驚嚇!?

海濱方方唔知啲老師點?

引用:Quote:原帖由+onalumni+於+13-10-02+發表去

原帖由 HeiLumMa 於 13-10-02 發表
咁驚嚇!?

‹ 上一主題|下一主題