用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 我個女間小學
go

我個女間小學 [複製鏈接]

我個女宜家讀緊青衣呂小,想係呢個咁緊張嘅時間同大家分享下呢間小學。呢間小學係小班教學,老師有耐性我個女成日病遲番,老師都不會特別為難我,還會教好多方法給我!因為我個女都係係呢間小學讀,已經四年級了!只是趁小一派位時為呢間學校打打氣!因為這只是一間普普通通的津校,沒有什麼宣傳不宣傳?!我只是為這間小學打打氣!這純粹是我自己主觀的意見,如果引起大家誤解,真不好意思!
   0    0    0    0

回復 ivywongsm 的帖子

我好奇想問下你,點解出咁多POST 宣傳青衣呂小?其實如果系好野唔洗宣傳都大把人會揀.
哲哲寫真 哲哲私相集

樓主有咁好o既推介都唔早講!在交表前落AD至有效嘛!

依家攪到派頭三志願的比率連七成都無,樓主小心要問責食無情雞呀!

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

回覆:奥脫福 的帖子

佢係1月18日,即交表前一日已經落左ad喇!

Bao.Jin.Dup 發表於 13-6-1 00:17
佢係1月18日,即交表前一日已經落左ad喇!

係喎,無為意添。。。咁樓主都好有耐性喎!

PS:樓主如果有新一年的 sample 書不如 PM 我丫,價錢唔係問題,不過要有
紅字答案至得喎!

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

回復 ivywongsm 的帖子

唔好介意,我正正住呢間小學隔離兩橦樓,d老師用咪教書d聲成日傳到我屋企都聽到,我住2/F, 超深刻印象,有次下晝我喺屋企聽到老師讀緊: 一個字一個字吐出黎既" I  walk   a   lot  " , " 我行好多",我即刻聽到呆左,,,直譯到咁,我真係對呢間原本無認識既學校非常反感,,之後咁岩有個住附近既亞姨個女入左呢間小學讀P1 精英班,但佢個女黎我屋企同我個女玩時,我個女(當時K1)咁岩拎學校d字咭出黎,個女仔係連車(咭上有埋車既圖畫)既英文car 都唔識讀,由我個女讀佢聽,,但咁既成績竟然到今年P2 依然係入精英班,呢間學校自此我心裡面直頭black list!!
100%真事,無需刻意抹黑,個人感覺,不喜勿插~~~~
‹ 上一主題|下一主題