用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 兩歲童綁手跪地 老師踢爆玫瑰崗
樓主: meowymeowy
go

兩歲童綁手跪地 老師踢爆玫瑰崗   [複製鏈接]

It is impossible that the principal does not know about this!!!
As the NET said, there were some local Chinese teachers in the classroom. Why HK local people can accept this??

我老闆係舊生, 佢而家四十幾歲, 佢話佢細個時玫瑰崗已經係咁教學生...佢地唔鐘意曳O既小朋友, 唔鐘意佢地就圍走。

poodlema 發表於 13-5-13 15:17
我老闆係舊生, 佢而家四十幾歲, 佢話佢細個時玫瑰崗已經係咁教學生...佢地唔鐘意曳O既小朋友, 唔鐘意佢地就 ...

不過以前年代, 間間學校都有體罰。同埋以前都無學前班, 最早都係K1先開始讀書, 因3歲起碼識得講到比父母聽有件咁既事。但我覺得兩歲咁樣體罰, bb都同唔番父母講, 老師又無同父母講。

回覆:兩歲童綁手跪地 老師踢爆玫瑰崗

兩個星期後校方專案小組,調查報告,相信可能如下,問過全部學生,包括未識講說話的N班同學,無人被綁過。老師非常有愛心、家教會、校友會非常相信學校。未能證實相中人的身份及相片的真偽。對於網上不實的討論,我校律師團隊定必追究到底!!!

引用:兩個星期後校方專案小組,調查報告,相信可

‹ 上一主題|下一主題