用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 急問:6月1日小一統一派位如去了旅行不在港,怎樣查詢結果 ...
go

急問:6月1日小一統一派位如去了旅行不在港,怎樣查詢結果呢? [複製鏈接]

各位,麻煩請賜教!萬分感謝!!

0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

你有back up plan嗎? 家長一般都請定假叩門啊!

引用:你有back+up+plan嗎?+家長一般都請定假叩門

原帖由 Charlotte_mom 於 13-05-05 發表
你有back up plan嗎? 家長一般都請定假叩門啊!
有,但register 係4同5號, 叩門不是register 之后的事嗎?

Lyn  不是. 你最好係3號 Mon, 交叩門信. 咁你去旅行前要準備好一切以備用.  發表於 13-5-6 09:49

回復 BBCoffee 的帖子

叩門是4號之後,但入紙申請叩門有d在即日,有d係星期一

回覆:急問:6月1日小一統一派位如去了旅行不在港,怎樣查詢結果呢

不緊張woR我去旅行都係六月一曰返

引用:不緊張woR我去旅行都係六月一曰返 +

原帖由 applebebe 於 13-05-05 發表
不緊張woR我去旅行都係六月一曰返
我係6月2日夜機返呀!!

引用:Quote:原帖由+applebebe+於+13-05-05+發表

原帖由 BBCoffee 於 13-05-05 發表
我係6月2日夜機返呀!!
不如明天快d打去EDB check下啦

引用:Quote:原帖由+BBCoffee+於+13-05-05+發表我

原帖由 ac917 於 13-05-05 發表
不如明天快d打去EDB check下啦
Yes, I better call them up, thanks a lot! Good luck to u all!!

回覆:急問:6月1日小一統一派位如去了旅行不在港,怎樣查詢結果呢?

其實旅行有幾重要? 去少次或遲點去要死嗎?

Stone2007  同意!!一早知道公布日期, 都要安排去旅行, 無言  發表於 13-5-14 12:47
cuccw  或者抽到呢,人各有志,真騎呢  發表於 13-5-6 12:36
jeremyphlam  太同意了,咁緊要的事重掛住旅行。無語…  發表於 13-5-5 22:40

其實你一早已知6月1日派彩, 做乜要plan係呢段時間去旅行, 可以唔揀呢段時間去架嘛

回覆:急問:6月1日小一統一派位如去了旅行不在港,怎樣查詢結果呢?

你個back up應該ok,唔怕啦!玩得開心d!

回覆:急問:6月1日小一統一派位如去了旅行不在港,怎樣查詢結果呢

我都好緊張、所以6月1日前已經去完玩

如果要請假叩門, which date/s should i choose??? Coz i have to submit to the company....

cmir 發表於 13-5-6 10:34
如果要請假叩門, which date/s should i choose??? Coz i have to submit to the company....
間間學校安排都唔同, 要續間打下check

如果嗰日去旅行的話,不防問下你想入嗰間學校會唔會將結果公報係佢哋O既網頁!

如果佢地網頁有公報,去咗旅行都唔怕可以睇得到!!

引用:如果佢地網頁有公報,去咗旅行都唔怕可以睇

原帖由 Crazy_suki 於 13-05-11 發表
如果佢地網頁有公報,去咗旅行都唔怕可以睇得到!!
問左了,need to prepare an authorization and ask grandma to get the results for us!!! Good luck!

引用:Quote:原帖由+Crazy_suki+於+13-05-11+發表

原帖由 BBCoffee 於 13-05-11 發表
問左了,need to prepare an authorization and ask grandma to get the results for us!!! Good luck!

...
Oh great. No need to worry. Good luck to you.

‹ 上一主題|下一主題