用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 細B-奧基, 英藝PM offer..點揀?
go

細B-奧基, 英藝PM offer..點揀? [複製鏈接]

細B, 奧基同英藝PM offer, 但未諗掂邊間

奧基-返緊playgroup感覺OK, 學費平, 校舍細D, 地點唔方便, 好大機會要搭校車

英藝-近車站可以送/接, 學費貴, 校舍大D

如果唔計學費, 大家有咩意見?

我想我仔讀得開心..
   1    0    0    0

回覆:calbeeli 的帖子

我囡囡12月細b,英藝同綠茵,我都吾知點揀?好多人英藝課程深,語言環境好,但學費真系有點貴

小肥楊  半日,學費要$3****(未計雜費,無學卷),真係有D貴  發表於 13-4-25 17:42

引用:細B,+奧基同英藝PM+offer,+但未諗掂邊間奧

原帖由 calbeeli 於 13-04-24 發表
細B, 奧基同英藝PM offer, 但未諗掂邊間

奧基-返緊playgroup感覺OK, 學費平, 校舍細D, 地點唔方便, 好大機 ...
朋友教我計費係加曬學費,雜費和校車費。

回覆:calbeeli 的帖子

你是否己比英藝大訂,如果係,不如試麻play group! See which one u like more!

引用:你是否己比英藝大訂,如果係,不如試麻play

原帖由 東東公主 於 13-04-25 發表
你是否己比英藝大訂,如果係,不如試麻play group! See which one u like more!
英藝playgroup幾錢?

回覆:JessicaCshan 的帖子

$300一堂,每次必須要交3個月學費,快d打去問啦!我番埋呢個星期,下個月唔讀喇

‹ 上一主題|下一主題