用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 麗城安得兒好唔好??
go

麗城安得兒好唔好?? [複製鏈接]

因我個B在另一間讀N班,讀得都好開心,只是沒有外藉老師上課。唔知今年轉唔轉過去安得兒讀K班好?

0    0    0    0

安得兒都唔錯架,老師都算有愛心,校長同EE都好好,但係校舍細DD,有一個外藉老師,都唔錯的!

hihi...您好呀!!其實我之前都有見過妳係第二度提過安得兒架!!因我個B依家讀緊個間都係好細架..但我感覺到D老師真係好有愛心對小朋友好好...佢返得都好開心架!!只係無外藉老師.(其實個外藉老師對佢地的語言係唔係真係有幫助呢??我都唔知呀!)..所以我又怕轉左佢會唔開心同無左外籍老師會少左一樣學習既機會.

仲有呀請問知唔知佢派小學的分佈係點呢????

唔好意思我想問下安得兒啲假期多唔多呢?(如剛過去的復活節有幾天假)

P.S. 據聞安得兒會在灣景開多間分校!

LOGINC 發表於 13-4-11 12:08
仲有呀請問知唔知佢派小學的分佈係點呢????

你不如去安得兒個WEBSITE睇啦, 有哂你想知既升小結果, 學校假期表, 甚至每日膳食同每月兒歌都會POST上WEBSITE

我囡響呢度讀緊N1, 所以我可以睇WEBSITE知道阿囡唱緊D咩歌, 食左D咩茶點
‹ 上一主題|下一主題