用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖若望英文書院 2013年度「N班」結果
樓主: Catherinebyorn
go

2013年度「N班」結果 [複製鏈接]

引用:知道一班有多少位老師嗎?有net+teacher嗎

原帖由 sig28 於 13-04-27 發表
知道一班有多少位老師嗎?有net teacher嗎?分小組教?
另外幼兒園果邊有家長話一班27人,一班主任兩助教。

引用:Quote:原帖由+keroppi_fan825+於+13-04-27+

原帖由 Ccalmch 於 13-04-28 發表
加油呀!再唔係星期一打去學校問下!
今朝我打去學校問,25號已經寄出,下星期應該陸續收到。

回覆:2013年度「N班」結果

好開心,有offer!

我都收到!不過考慮中,仲有英藝同迦南收左!全部上午班!點好?

引用:我都收到!不過考慮中,仲有英藝同迦南收左

原帖由 Kennis07 於 13-04-28 發表
我都收到!不過考慮中,仲有英藝同迦南收左!全部上午班!點好?
Of course choice SJC ! 英藝有教無類,報名的多數收,乖同曳都收,所以。。。而迦南語境同課程都不及SJC

我囝囝已經收咗,不過唔知這間學校好唔好,我正在考慮去唔去,有無家長清楚這閴學校情況,請幫忙!

我都苦惱中,啓思已交大訂,但又好似SJC好D,但又唔知有無校車

我囝係十月尾,只有waiting list

回復 melg 的帖子

啟思都比咗大訂咯, 就唔好再諗, 都係讀一年啫.
啟思評價都好好, 唔好浪費多一舊錢啦.

回復 Kennis07 的帖子

迦南阿女都有offer, 不過我都揀sjc, 寧願辛苦啲, 搵多啲錢比阿女讀.

回覆:Catherinebyorn 的帖子

我囝囝已經收咗,唔知這間學校好唔好呢?迦南,明慧,聖若望,都收佢,我正考慮唔知入邊間好,希望大家給些意見!

PN今日已經到學校交錢了.

引用:我囝囝已經收咗,唔知這間學校好唔好呢?迦

原帖由 Teresaso 於 13-04-29 發表
我囝囝已經收咗,唔知這間學校好唔好呢?迦南,明慧,聖若望,都收佢,我正考慮唔知入邊間好,希望大家給些 ...
太子道「方方」、金巴倫「迦南」都收咗阿囡,但係我都揀SJC。
原因:方方→校舍感覺好舊,上英文課雖然係NET teacher,不過係响一間好細嘅房同埋係坐cushion坐响地下上課。
迦南

引用:PN今日已經到學校交錢了.

原帖由 kimlee1202 於 13-05-27 發表
PN今日已經到學校交錢了.
咁遲?

回覆:Catherinebyorn 的帖子

因有好多選擇,所以到最後一刻先決定。

‹ 上一主題|下一主題