用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 重災區81校網(粉嶺),大家會點排?
go

重災區81校網(粉嶺),大家會點排? [複製鏈接]

81網大家會點排?好多人都話唔可以咁進取(因為係重災區)要將次熱放頭三志願,大家定係唔會跟哩個做法照填晒熱門?一齊傾下!

0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

引用:81網大家會點排?好多人都話唔可以咁進取(

原帖由 ms.chan618 於 13-01-18 發表
81網大家會點排?好多人都話唔可以咁進取(因為係重災區)要將次熱放頭三志願,大家定係唔會跟哩個做法照填 ...
不嬲無論邊區,都吾應該揀晒大熱。搏一間就好,第二已經要小心部署,第三已經要係保守線。邊個咁大整古教你填頭三間都大熱架

引用:Quote:原帖由+ms.chan618+於+13-01-18+發表

原帖由 Charlotte_mom 於 13-01-18 發表
不嬲無論邊區,都吾應該揀晒大熱。搏一間就好,第二已經要小心部署,第三已經要係保守線。邊個咁大整古教你 ...
哈哈⋯其實冇人整古我,有高人已教用你講既保守方法去填,但總有人比較進取,所以想睇下大家會點填,一齊傾下!

醒目開學勳章 王國長老

咁我衷心祝你成功先, 你知道個RULE就好, 我怕......哎, 派唔到真係好煩, 學你話齋仲係學位唔夠既區, 更煩

引用:咁我衷心祝你成功先,+你知道個RULE就好,+我

原帖由 Charlotte_mom 於 13-01-18 發表
咁我衷心祝你成功先, 你知道個RULE就好, 我怕......哎, 派唔到真係好煩, 學你話齋仲係學位唔夠既區, 更煩 ...
多謝你既祝福,希望我好運

我都好煩呀,都唔知2,3排咩好

引用:我都好煩呀,都唔知2,3排咩好

原帖由 ZOE0123 於 13-01-18 發表
我都好煩呀,都唔知2,3排咩好
我都係⋯太差又填唔落手,但2,3都填心儀既熱門又怕太進取,好煩!

我諗緊榮真有多位d,填2會唔會都有機

ms.chan618 發表於 13-1-18 00:38
81網大家會點排?好多人都話唔可以咁進取(因為係重災區)要將次熱放頭三志願,大家定係唔會跟哩個做法照填 ...
80網比你更慘烈!
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]

引用:我諗緊榮真有多位d,填2會唔會都有機

原帖由 ZOE0123 於 13-01-18 發表
我諗緊榮真有多位d,填2會唔會都有機
請問點解你覺得榮真會多D位填第2會有機會派到?

‹ 上一主題|下一主題