用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 玫瑰崗幼稚園 家長會~校服問題~
go

家長會~校服問題~ [複製鏈接]

明天就家長會了, 希望唔會等好耐,

老師早幾日同我講, 今年多左一個評分, 有關校服, 佢話我有時記錯左著校服同運動衫的日子, 再著錯會得過C GRAED

我真係要日日MARK 低著咩校服比工人, 唔係就害左小朋友, 你地都要留意。

不過我而家見老師二五都唔係著運動衫, 有D 重著裙, 我個仔果時返學老師真係著曬運動衫好整齊, 而家都唔係既, 著裙啦, 鬆身褲啦, 咩都有, 唔知係唔係校長做埋小學放鬆左呢? 希望唔係啦!!!

希望我的小朋友上學年唔會表現太差啦~~~
   0    0    0    0

見完家長, 亞仔真係要比心機, 而家的PN 已經唔同哥哥果陣讀咁, 只係差三年, 變化咁大, 我要比心機啦~~ 有時顧得個大仔小學的功課同考試, 都冇時間理個細~以為PN 唔洗理~原來都唔係, 聽完老師講我, 我覺得對唔住細佬, 想喊悿~ 到係要放多D時間比細果個, 唔係佢咩都唔識, 第時大左會唔會埋怨我~~

又係校服問題~又比老師係咁哦~~ 我都係唔盡責架啦~~連室內鞋,而家都要跟學校, 開學果陣講清楚會好D, 又搞到亞仔的分數又底左。

我真係好想同老師講, 你地D同事二五都著錯衫, 又短裙又leggings, 哥哥果陣d老師好整齊架~ 不過我冇~ 費事比老師lable左我呀~~~ 都係要做清楚老師的要求, 免得成績表咁難睇~
‹ 上一主題|下一主題