用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 2013-14創價取錄生報到
樓主: kingsum1027
go

2013-14創價取錄生報到 [複製鏈接]

回復 gogodick311 的帖子

gogodick311, please join Kingsum Jackie WildSix 's group.
I will delete this group tomorrow ^.^
Sorry for the confusion ~

回復 irisyytik 的帖子

Noted with thanks

kingsum1027, 我女女於8月底入讀創價K1,請加我入GROUP,唔該

回覆:2013-14創價取錄生報到

今年我都諗住幫呀仔報創價,想問今年面試難唔難?會問d咩

我都想入GROUP 可以嗎 我囡是K1下午呀

引用:今年我都諗住幫呀仔報創價,想問今年面試難

原帖由 琋琋媽媽 於 13-07-31 發表
今年我都諗住幫呀仔報創價,想問今年面試難唔難?會問d咩
面試唔難呀,比小朋友玩下玩具,主要係同爸爸媽媽傾下計,之後再同阿女傾幾句,果時我咩埋細b一齊入去面試添

引用:Quote:原帖由+琋琋媽媽+於+13-07-31+發表今

原帖由 siuyu_bb 於 13-09-26 發表
面試唔難呀,比小朋友玩下玩具,主要係同爸爸媽媽傾下計,之後再同阿女傾幾句,果時我咩埋細b一齊入去面試 ...
同父母會傾d咩

引用:Quote:原帖由+siuyu_bb+於+13-09-26+發表面

原帖由 琋琋媽媽 於 13-09-28 發表
同父母會傾d咩
都係傾下計,點解揀呢間學校,平時同小朋友去邊,有咩期望,咁上下

回覆:2013-14創價取錄生報到

明天係唔係幼兒班家長會呀?通告唔見左,可唔可以send個details俾我呀,thanks.

‹ 上一主題|下一主題