用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

高主教師資 [複製鏈接]

0    0    0    0

你覺得5好米5好讀LOR........
奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)

回覆:高主教師資

想當日我們都係憑呢幾分鐘interview 去信自己眼光, 有分別咩?
奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)

gillgillkwok 發表於 12-11-13 11:01
Interview時,感覺老師唔算好有耐性!根住睇番家長們嘅留言,似乎大家所見一致!想問問小朋友喺高主教讀嘅 ...
As a parents in RC kindergarten, i can only tell you the teachers are really caring. They are patience, nice to the kids.

引用:Interview時,感覺老師唔算好有耐性!根住

原帖由 gillgillkwok 於 12-11-13 發表
Interview時,感覺老師唔算好有耐性!根住睇番家長們嘅留言,似乎大家所見一致!想問問小朋友喺高主教讀嘅 ...
我覺得啲老師都幾友善吖,我小朋友亦話老師好錫佢哋。

gillgillkwok 發表於 12-11-13 11:01
我可能in 得早第一批in ,d 老師都好nice同亞仔玩得好開心 ,,,,,始終佢地個日都車輪式咁in 我地....多少疲態總會有ga.....
我個仔同老師玩完都好開心,,,,仲唔捨得拜拜tim......

老師有愛心﹗小兒係插班生,但從無喊過,亦同我講好鍾意高主教,仲話老師校長好好人。相信老師好有愛心,眼仔紅咗,在校揉眼睛都打俾我問我佢有無事。德育做得很好,教小朋友幫助人。總括來說阿仔返得好開心﹗
‹ 上一主題|下一主題