用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日又一村面試
樓主: YuiYeeMa
go

今日又一村面試   [複製鏈接]

我住馬鞍山,收到全日班offer, 知唔知有冇校巴去馬鞍山,要幾長時間?

Peanut1224 發表於 12-11-6 08:09
唉!當收唔到offer信時反而我會自責失眠,對於懷孕九個月嘅我超大壓力!上一次因我睇錯時間遲到半小時被德 ...
不用自責,德貞遲是沒有問題的,因我打去改時間,佢話最遲可12點去,我都遲左個幾鐘。
結果我當然也緊張,但身體要緊!!

回復 tigerbaby10 的帖子

家長會時老師說:校車的路線是按學生地址由校巴車長安排的

2-Nov 下午in. 今日都派左信...都係冇...係咪冇offer唔派住...冇晒心機~

我諗佢係想睇埋呢個sat有幾多人放棄學位,然後再寄。

回復 Peanut1224 的帖子

唔好咁緊張喔,有時個細佬去面試講心情,有時會做得好到你唔信,有時就亂咁嚟,對於佢喜歡既學校,我相信佢表現會係最好既,我每次都當帶個女去親子活動架,輕鬆啲反而有驚喜喔,試過見個女自己一個去面試都有問有答老師仲賺叻呢!

回覆:bagilada 的帖子

我3號早上in,今日都派左信但都係未收到

bagilada 發表於 12-11-6 13:45
2-Nov 下午in. 今日都派左信...都係冇...係咪冇offer唔派住...冇晒心機~

Same as you, NOV/02 afternoon interview...no letter today...

會唔會分左幾批寄出??

我今日仲未睇信箱呀.......
希望一陣有啦

我3號早上in,今日收信全日班offer

回復 YuiYeeMa 的帖子

oh...咁我冇機了, 今天都冇信

回復 CHIHIMNAM 的帖子

希望在明天, 不過見黎見去都好似冇AM offer出現?我3號早上in到依家都未有信......

3/11 morning interview , 5/11 got AM seat

hidingdong : congratulatio.....請問你個小朋友當日係咪有超水準表現呀 ? 係咪大B ?

回復 Charis_mummy 的帖子

謝謝, 佢係大仔, 對答完全無問題, 雖然am offer, 但我唔交錢了, 見完覺得弓又一村不是我杯茶.

YuiYeeMa 發表於 12-11-6 14:28
我3號早上in,今日收信全日班offer
恭喜你!
如果你今日收信都仲有全日班offer.咁即係昨日未收到信既爸爸媽媽們(包括我在內).我地唔好灰心.一日未收reject信我地都仲有機!大家耐心D等信!
存感恩的心

太好了, 咁我地就有多一合個AM位, thanks ~hidingdong

CHIHIMNAM 發表於 12-11-6 14:51
回復 YuiYeeMa 的帖子

oh...咁我冇機了, 今天都冇信

我仔3號早上in到依家都未有信,佢個日仲未訓醒in得好差,入到去都肯座,但就望實老師好似被點穴咁,老師好有耐性引導佢,但佢就係吾肯出聲,連我同佢講嘢都好似聽唔到,其實老師問的佢都識。我不停提示佢最後講藍色,但老師好似無聽到,搞到我好失態,最後都無答過任何問題!真係跌到谷底。唉!仲有三間未in,有兩間竟爭好大,仲有一間機會會大d,但如果 個間都吾得,我仔會吾會無書讀啊?早知報多幾間,吾知已加仲有無得報。

引用:回復+Charis_mummy+的帖子 謝謝,+佢係大仔

原帖由 hidingdong 於 12-11-06 發表
回復 Charis_mummy 的帖子

謝謝, 佢係大仔, 對答完全無問題, 雖然am offer, 但我唔交錢了, 見完覺得弓又一 ...
想問幾時要交留位費?

‹ 上一主題|下一主題