用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 德雅interview好多人同混亂啊!
樓主: dadawyk
go

德雅interview好多人同混亂啊! [複製鏈接]

可能唔同時間情況有不同,我阿女都坐半個鐘先至上去,上到去又起課室呆坐住等去另一個房屋interview。至於d家長,因太多人,有d企左出校外透氣。

我地in 2pm, 仲趕得切 3pm 返英文,吾算耐呀!
[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]

機乎間間都有人講亂, 習慣了~~

回覆:德雅interview好多人同混亂啊!

我估一段段時間,1100果段真係等好耐!

sissysze 發表於 12-10-27 15:41
我覺得好好,老師好nice, 校長都好nice, 未去過一個有小朋友toilet嘅學校,連有警察抄牌都通知家長,十分好!

很多家長就咁擺低部車就走左入學校,攪到成條達之路大塞車,十五分鐘在城大都
去唔到學校門口!其實學校附近內街有大把錶位,做人唔駛做到咁樣呀。。。

誰人受痛苦被懸掛在木頭  至高的愛盡見於刺穿的手

回覆:null

唔記得講我走咗隻女先話急,返轉頭去vv都無比人話,大門口helper重好helpful話我知toilet係邊

其實我都覚得有d亂,只是問幾條問題,就要花一個鈡時間! 同是二線隔離嘅禮賢比,禮賢有規劃得多!

我都覺得安排好好,修女、老師、學生好nice

引用:我都覺得安排好好,修女、老師、學生好nice

原帖由 cowboy2007 於 12-10-28 發表
我都覺得安排好好,修女、老師、學生好nice
阿女兩年前考,每樣都好,上到課室第一件事係玩音樂椅,可以令小朋友放鬆,又睇到邊個霸道推人

校舍細但安排已係做到好好,係碼唔會要你在校門外排隊夠鐘才俾入。
‹ 上一主題|下一主題