用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啟思interview
樓主: 木子兔媽媽
go

啟思interview   [複製鏈接]

引用:in+完...感覺麻麻地...

原帖由 PaytonMAMA 於 12-10-20 發表
in 完...感覺麻麻地...
剛見完!感覺學校唔錯!但老師冇我問題?

今日in完,阿女最初表現都可以,老師讚左佢幾次好叻,其實老師係唔係個個小朋友做對都會讚好叻㗎?後半部就唔係好合作,所以應該無機會。

基本上D老師IN到好麻木, 皮笑肉不笑, 有時見係苦笑/無奈地笑....應該係學校要求點都讚叻及笑, 被免投訴同保持校礜. 但我覺得面試好搞笑...最後比貼紙我阿囡已跑出課室, 我拿貼紙同老師講"多謝!"

其實俾貼紙都有意思架咩?我淨係走嗰時成條樓梯都係貼紙...我個B係IN九龍塘正校

回復 marshmallowbon 的帖子

我覺得係人都有用來比signal面試完結.

請問有冇人收到啟思(杏花村) offer? 佢地話好似10月29日之前考唔考到都有通知.

yyc1976  我係in 杏花村.. yes..10月29日會有通知  發表於 12-10-26 13:07

回覆:kohojois 的帖子

尋日終於in 咗(因為阿女上星期六病咗, 要改期). 不過, 始終阿女係8月中細b, 好多instructions 都做唔到 (就算係屋企做到嘅). 老師都話佢太細!  仲要喺班房走來走去

凶多吉少Lu ...

ekhc 發表於 12-10-26 07:20
尋日終於in 咗(因為阿女上星期六病咗, 要改期). 不過, 始終阿女係8月中細b, 好多instructions 都做唔到 (就 ...

都唔一定的...好多人都set這間為次選, 收左都唔一定讀, 有機會...有機會

bb周圍走好正常, 他們耐性有限, 另一方面睇BB活潑同埋有好奇心周圍探索下ja

回覆:kohojois 的帖子

多謝你鼓勵!  隨緣!!

回覆:ekhc 的帖子

Ekhc, 平常心啦!
請問in 那間分校?

回覆:mammyleung 的帖子

Thx for your support.  Suen la.  Hope for the best.  Plan for the worst.

係九龍塘律倫街

‹ 上一主題|下一主題