用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 報咗名interview又一村禮賢嘅媽咪 ...
樓主: yy13
go

報咗名interview又一村禮賢嘅媽咪 [複製鏈接]

Re: 報咗名interview又一村禮賢嘅媽咪

balltsang,

禮賢係我首選,崇真收我阿女讀下午,所以放棄咗!咁崇真係咪收你仔咗讀上午呢?

各位,

20號前先有結果,但我好心急知道,如果搞掂就唔去再in,否則就要見落去!

sunmoon 寫道:
balltsang,

禮賢係我首選,崇真收我阿女讀下午,所以放棄咗!咁崇真係咪收你仔咗讀上午呢?

sunmoon,
崇真都收我阿仔讀下午 ,睇下到時轉唔轉到am class.....

我初初以為禮賢可以直上小學,原來要再in :cry: .......收都唔知好唔好讀啦!

Re: 報

himbb,
雖然要IN,但有一半機會會收番自己學生架.

我都係在11:20am in 左,有一個小朋友未到,加入一個11:40am既小朋友,入面有2個老師,1個問問題,1個在旁觀察,我看見全部小朋友都是問問題的老師問,這位老師問完小朋友再問家長,但我是觀察的老師問,而且只是問我小朋友,沒有問我,我覺得好像問了很少問題,比其他小朋友問少了一些,不過算啦,得唔得都不是我決定,這些是看眼緣的

其實我都in了3問(禮賢、民生、培正),都是等消息,好想快D知?  都唔知點解要等咁耐?

希望大家都成功呢!!!!!!

sunmoon,
崇真收左讀下午......好頭痕,5月至知有無機會轉上午!!
好難取捨 :-|

仲有邊間末in??宣道??

ballstang,

宣道同浸大lor!我in 到好攰嘞!我阿女話唔想再同先生傾計(即係interview),希望今次搞掂唔駛煩!咁你in哂未呀

sunmoon,

Good Luck!

我仔in晒la....
九龍區只考左"崇真"同"禮賢"...

has anyone got result yet, I feel so anxious.........  

Hi all,
我已經收到信, 不過是waiting list. 有沒有媽咪知道幾會有幾大呢? 因為我都覺得這間學校老師很友善及細心, 校舍及其他設施都很好.

我收到信喇!!
好開心!!!  不過唯一失望係 PM
我都好鍾意d老師好友善, 希望囝囝會讀得開心  

禧媽媽,

我同你一樣, 收左囡囡讀下午班, 好開心, 但又有點失望, Anyway, 都係開心多好多!  希望開學時見到你啦!

我今日收到禮賢已被取錄, 但民生同樣被取錄, 好開心, 但點選擇呢?

bell,

咁禮賢係咪直升小學架?

If Pui Ching, Kentville & Kln Rhenish accept your son/daughter, what will be your choice?

Gordon

我收左讀am class!

hi all,

我個女又係收左pm...其實我覺得上,下午都冇咩所謂,不過都會寫信睇下轉唔轉到上午,因為想小朋友下午可以訓晏覺~各位努力(寫信)呀!!!

醒目開學勳章

我都收到信了, 但讀pm class, 想請問封信用手寫定打好呢?同埋係咪即係都要交左留位費先呢?
:cry:

我都收左讀上午班       

我收左讀pm class!

no only your son, my son too
yy13 寫道:
原本最屎係我個仔, too bad   
[信念] 這東西是在您最脆弱的一刻能幫您堅持下去, 戰鬥到底.
‹ 上一主題|下一主題