用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 東區中學
樓主: smivy
go

東區中學 [複製鏈接]

平均七十分, 之前所講d學校, 民生, 衞理, 劉永生, 中華基金, 金文泰, 我相信全部都唔會入到,
唯有寄望佢第二次, 第三次呈分努力d, 拉高番d分啦.

平均分70...都算B2尾WOR~踏實D搵D好D既中中啦...東區都好過中西區既...多D選擇.建議妳TRY TRY培橋,早D去報,吾好等抽,有D誠意,.佢第一輪都有好多位,到派個時得返好少位架....

Hi smivy,

仲有第二和三次呈分, 有得追.

Hi ydoris,

有無多一兩間選擇?  維官?  朋友提過張震興唔差?

講真...第三次呈分作用不大...如果平均分可以追到10分,真係好叻啦.阿囡平均分七十幾,都怕趺去B3..到最後,追到八十多D,都係B2中...有得面試係因為人人都有得IN.收咩人,一早定架.靠抽獎,就要竹門對竹門先可穩操勝算.維官都OK既,百份率幾好下..張XX吾提議.當然,勁既學校平均分80可能已是B1..阿囡學校八十幾,上都係考全級中間..不過,睇埋第2次先啦..

醒目開學勳章 王國長老

ydoris  無得抽啦..今年全自己收人...我去年抽都抽吾到啦...因為縮班,B2生已無咩機會.今年係零機會.相信佢已上左位啦.吾要B2生啦.  發表於 3 小時前

唔係去抽, 係去考呀, 考直資咁考, 考唔到咪遞表申請政府派位lor
我校好多b2生入, 我又唔相信佢只收band one呀

ydoris  加油~~~面試同操行好緊要架...成個鐘真係問到口啞啞架...  發表於 12-6-15 14:57

多謝咁多位有心人提點, 阿仔D操行就年年係A, 上學期D成績平圴都有80多D,
估唔到跌咗o甘多...好鬼激氣呀 !!!

維官都好喜歡, 但東區冇位, 點排位呢 ???
好鬼頭痛!:::

要視付佢的成績
‹ 上一主題|下一主題