用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問各位媽咪迦南VS上書房同埋嶺南,邊幼稚園好D? ...
go

請問各位媽咪迦南VS上書房同埋嶺南,邊幼稚園好D? [複製鏈接]

請問各位媽咪小西灣迦南,上書房(杏花邨)還有嶺南,邊間幼稚園好D?我個囡囡報咗這三間幼稚園,現在准備第二次注册及交費,未唸掂邊間好?請各位媽咪俾D建議,多謝........
   0    0    0    0

回復 Christy_baby 的帖子

我都想知,請幫忙。

Christy_baby, 你選擇了冇?

我未聽過上書房,但我大女讀嶺南,我覺得好好,老師好有愛心,教學好有HEART。

gwlam  上書房在杏花村  發表於 12-5-25 15:39

迦南都唔錯的喎.

回覆:請問各位媽咪迦南VS上書房同埋嶺南,邊幼稚園好D?

上書房下午班好好,主力英文,小朋友講到native English 口音

coffeecake, 嶺南搬佐之後,係咪原班老師教?

meloeskie2, 我都係鐘意上書房有全日native英文老師,你交佐書簿費未?我要呢人星期六決定:上書房交費,同時嶺南interview.

luwong 發表於 12-5-25 15:20
coffeecake, 嶺南搬佐之後,係咪原班老師教?

meloeskie2, 我都係鐘意上書房有全日native英文老師,你交佐 ...

我暫時都無聽會換血,老師到今天還是繼續努力地開會,工作。。。。
我估計係原班人,當然會有正常既自然流失。
‹ 上一主題|下一主題