用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 急~我想問下!求下你地幫幫我!~
go

急~我想問下!求下你地幫幫我!~ [複製鏈接]

我想問統一派位既隨機編號,我見到我張表既右上角佢寫左NO:3X我想問係唔係隨機編號,求下你地幫幫我...聽日媽咪去旅行幫唔到我啦...
另外,有冇人可以幫幫我排一排30間,....我係葵青區,Band2中既成績,頭3名係一定要(我媽咪話)1.吳祥川,2.顧超文3.李賢堯...

求下各位哥哥姐姐幫幫我....

多謝你地呀><唔該晒呀><><
   0    0    0    0

vincychy 發表於 12-4-20 21:02
我想問統一派位既隨機編號,我見到我張表既右上角佢寫左NO:3X我想問係唔係隨機編號,求下你地幫幫我...聽日媽咪去旅行幫唔到我啦...
另外,有冇人可以幫幫我排一排30間,....我係葵青區,Band2中既成績,頭3名係一定要(我媽咪話)1.吳祥川,2.顧超文3.李賢堯...

求下各位哥哥姐姐幫幫我....

多謝你地呀><唔該晒呀><>< ...

>> 右上角佢寫左NO:3X
絕對不是你的隨機號數。因為你的隨機號數絕對不會公開。

回覆:急~我想問下!求下你地幫幫我!~

妳媽咪去旅行要你自己排??

唔係...如果今晚排唔晒就要我自己填...同埋後面4-30都唔點好..

E家媽咪仲未簡到呀><求下咁多位哥哥/姐姐幫我排4  - 30......重申...我係Band2B,頭一個要吳祥川,二要顧超文....三要李賢堯...

你媽咪都幫你排左頭3位, 點解唔排埋之後個d呢???

同埋你自己有咩心水學校呀??? 你自行個兩間, 係米頭一, 二個間呀!!! 你慢慢上d學校個網, 睇下岩唔岩你, 你又鍾唔鍾意, 呢樣野, 唔急得架, 心急諫錯就幣啦!!!

回復 vincychy 的帖子

唔使担心, 幾時要交返學校?

係呀..吳祥川同顅超文係我自行加心水.
我只係唔太鐘意梁植偉....我聽日要填好啦....
我媽咪同我都念唔到之後點填啦...求下你地幫幫我呀><

醒目開學勳章

要你自己填4-30?

回復 khmama 的帖子

聽日要填好><

回復 cy101 的帖子

係呀><我都唔係咁識又唔知點填好..

起碼按照你有印象的中學排4-30, 如果未能完成餘下的, 可以嘗試請班主任幫忙, 一般來說, 除了家長外, 你的老師應該最了解你的成績.區內中學情況及以往類似你的排名派位如果等等, 如今晚要快商量, 或可請教同學及其家長.

不用急, 想清楚先決定啦.

因為班主任叫我填既係會一定令我入Band 3 ,所以我地咪唔聽老師講我孜要派得靚靚..令佢最小可能入Band3中-尾

Carmen2004121  因明天交的應只是初槁 . 先填晒您 ok 的 , 等老師過目后再決定 , 這段時間可找媽媽再想清楚 . 到正槁時再填最后決定 . 正槁應是月尾前交 .  發表於 12-4-20 22:47

但係聽日就3要交比老師睇...

唔係呀...今日交初稿...老稍呂話唔得

回復 vincychy 的帖子

SEND咗個私人訊息比你, 同媽咪商量下啦.
‹ 上一主題|下一主題