用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖母無玷聖心幼稚園 細仔有無機會收??
樓主: bc352008
go

細仔有無機會收?? [複製鏈接]

回復 40# may827 的帖子

但都未有信囉....又係細仔

回覆 41# bc352008 的文章

大家一樣細b都係未收到信!!真係等。。。等。。。等。。。等到心都灰埋

0911 係唔係機會仲微呢? 我個囡嗰日眼訓, 只肯講名, 只後老師不停問我問題, 我睇唔到另一位老師同佢玩咩lu!
都係未收到信, 我估都係唔得多!

佢啱啱先返 pre-nursery, interview 時都未返 nursery, 講嘢都係呢個月先開始有短句... 三四個字嗰啲..

其實細B係唔係通常都只會有下午 OFFER架?

回復 43# AthenaNG 的帖子

聽d已經讀緊既媽媽講係。。細b就算收都係下晝多

你囡囡都好呀,起碼肯講自已名,我個仔唔講到in完另一位老師帶我哋行番出去時見到d abc佢就係咁不停講。。。個老師仲話佢認得d字喎。。都無用喇,果位老師只係同佢玩果個唔係問佢嘢果個

大家好,我個囡囡09年10月細b,收咗下午班。

有冇同學仔呀?

我仔0609, 都係收咗pm呀, 但佢一定要返am, 因為朝早個個都返工返學無人湊佢, 本來留位日交轉am信, 但唔收...我唔理, 返去寄咗去學校, 之後打去問收唔收到, 又話唔知....

‹ 上一主題|下一主題