用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啓思面試-請分享面試經驗
樓主: anniekeung
go

啓思面試-請分享面試經驗 [複製鏈接]

我同女女都係見KLN TONG個間, 玩完老師有無問家長問題? 我就無了, 係咪機會細D? 女女表現麻麻, 但都做都老師叫的 我就無TASK但係就慢少少, 可能太早, SLEEPY.

醒目開學勳章

我細仔都係o岩o岩個星期六in 完kln tong 果間....

點解我睇返你地講o既同我in o既差咁遠o既...

個老師係問我仔問題係要佢口答~~唔係用手指出答案o既~

My girl just finished interview  on 22/10 sat (Kowloon tong- creative), the teacher is very nice & they are very efficiency.

回復 102# lily_liu817 的帖子

你囝囝幾大,可能大仔和細仔要求不同,我仔0410 ,要他講野,問書,切野,入形狀桶,都難,雖然答到和其他指示下做到,但上午校只有25 位(下午不考慮),都是冇可能啦

醒目開學勳章

原帖由 cclemon2009 於 11-10-24 13:05 發表
你囝囝幾大,可能大仔和細仔要求不同,我仔0410 ,要他講野,問書,切野,入形狀桶,都難,雖然答到和其他指示下做到,但上午校只有25 位(下午不考慮),都是冇可能啦 ...

我細仔係0510~但佢真係未識講老師問o既野囉~~佢係識分顏色果d!!但唔識講 !!老師都有俾星星sticker 同問if am full 會唔會考慮pm!!
‹ 上一主題|下一主題