用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 黃埔宣道小學 p.1 小朋友 你地讀邊班呀~
go

p.1 小朋友 你地讀邊班呀~ [複製鏈接]

饅頭讀1E 班呀~你地小朋友呢~~
見到有d媽咪好熟面口又唔知係咪你地haha~我驚叫錯人好瘀~~~

饅頭中文名叫穎熹~佢班有兩個穎熹~haha~~
   0    0    0    0

饅頭Renee2005年1月23 日出世3 .58kg

哈哈
PARCO 也是1E

你有沒有去家長早會? 今次我覺得好好。校長和主任都PRESENT 得吾錯,好實在呀

你女女是楊還是余呀?

我囡囡係余呀~~~你囝囝叫咩名呀~^^等我叫饅頭去認識下佢先~~~

原帖由 ParcoBabyBaby 於 11-8-26 01:25 發表
哈哈
PARCO 也是1E

你有沒有去家長早會? 今次我覺得好好。校長和主任都PRESENT 得吾錯,好實在呀

你女女是楊還是余呀?

我仔仔叫梁柏浩 ^_^
多多指教

今朝排隊上課室時, 1E米有位小朋友在哭; 佢其實喊左好耐 (之前已經在喊)
上課室前, 見到校長媽媽親自去安慰佢

愛心真系做出來的, 不是說出來的

醒目開學勳章

你好呀, 我諗我見到你啦, 尋日第一日係操場坐時, 你囡囡係第一個, 而我囝囝就係第二個啦. 你係著克色衫/褲, 同老公一齊. 我仲有同你講過野 (大家都無收到封信), 嘻嘻 ~~

原帖由 饅頭媽媽(町) 於 11-8-25 21:46 發表
饅頭讀1E 班呀~你地小朋友呢~~
見到有d媽咪好熟面口又唔知係咪你地haha~我驚叫錯人好瘀~~~

饅頭中文名叫穎熹~佢班有兩個穎熹~haha~~

醒目開學勳章

ParcoBabyBaby,
你哋由屋企點樣行去學校嫁 ? 我係行斜路, 你呢 ?
原帖由 ParcoBabyBaby 於 11-8-26 12:10 發表
我仔仔叫梁柏浩 ^_^
多多指教

今朝排隊上課室時, 1E米有位小朋友在哭; 佢其實喊左好耐 (之前已經在喊)

愛心真系做出來的, 不是說出來的 ...

我住6座, 落斜路出去船頭德丰街左轉,行過5期停車場口囉

如果住9,8,7,5座, 可以搭LIFT 落去吉之島左再轉, 行少DD

原帖由 Ivy.cheung 於 11-8-26 13:47 發表
你好呀, 我諗我見到你啦, 尋日第一日係操場坐時, 你囡囡係第一個, 而我囝囝就係第二個啦. 你係著克色衫/褲, 同老公一齊. 我仲有同你講過野 (大家都無收到封信), 嘻嘻 ~~

...

封信郵CHOP 系23/8
我地心血來潮,看看信箱點有封信 ^_^

IVY,你小朋友又系1E, 今天穿運動衫果位?

唔怪得知我覺得你囝囝好熟面口~bhahaha~佢同饅頭一齊坐架~~饅頭話今日你囝囝仲玩左佢隻手好耐 好攪笑haha

原帖由 Ivy.cheung 於 11-8-26 13:47 發表

...

等我同饅頭講先   哈哈~我地朝早送返學可以係學校相認下~~我好肥架 好易認~~我都見有個小朋友喊~~~

最攪笑係 我尋日下午先收到封信~~

原帖由 ParcoBabyBaby 於 11-8-26 12:10 發表
我仔仔叫梁柏浩 ^_^
多多指教

愛心真系做出來的, 不是說出來的 ...

醒目開學勳章

我住4座, 所以我都係行斜路, 不如我哋星期一, 8:50AM一齊係斜路等, 再行返學校好嗎 ?

原帖由 ParcoBabyBaby 於 11-8-26 17:25 發表
我住6座, 落斜路出去船頭德丰街左轉,行過5期停車場口囉

如果住9,8,7,5座, 可以搭LIFT 落去吉之島左再轉, 行少DD

醒目開學勳章

哈哈, 囝囝本活動手冊, 第一個新朋友就係熹熹啦, 佢最喜歡的食物仲畫咗條雪條.

原帖由 饅頭媽媽(町) 於 11-8-26 19:16 發表
唔怪得知我覺得你囝囝好熟面口~bhahaha~佢同饅頭一齊坐架~~饅頭話今日你囝囝仲玩左佢隻手好耐 好攪笑haha

饅頭果個第一個都係你囝囝hahaa~~佢畫左本book~~~
你地行邊到一齊返呀~~~不過我住得遠d~~我係寶石戲院果邊行過去~經隻船行~~~

原帖由 Ivy.cheung 於 11-8-26 20:46 發表
哈哈, 囝囝本活動手冊, 第一個新朋友就係熹熹啦, 佢最喜歡的食物仲畫咗條雪條.

我個仔就另一組

8:50太晏了,我地比較早 ^_^
學校小食機果度等啦不如
先到可以坐下HEA 下

有分邊一組架????唔係都係一齊返九點架???
我今日都係八點九返到黎~~~我好怕遲到 所以多數預早少少hahaa~

原帖由 ParcoBabyBaby 於 11-8-26 23:52 發表
我個仔就另一組

8:50太晏了,我地比較早 ^_^
學校小食機果度等啦不如
先到可以坐下HEA 下

手冊頭幾頁
米有幾個小朋友自己寫自己D資料

PARCO 同其中一個孖仔, 周X, 刁XX 一組
即系你女女同IVY 仔仔一組甘解o者

哦~~~我見你話你地返8:50 以為係吾同組返既時間唔同呀~haha~~~

原帖由 ParcoBabyBaby 於 11-8-27 00:52 發表
手冊頭幾頁
米有幾個小朋友自己寫自己D資料

PARCO 同其中一個孖仔, 周X, 刁XX 一組
即系你女女同IVY 仔仔一組甘解o者

看緣份吧, 可能會有呢 ^_^
‹ 上一主題|下一主題