用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 自閉寶寶 私人位假期一問?
go

私人位假期一問? [複製鏈接]

想問一下小朋友讀私人S位的媽媽, 你地小朋友的學校有多少假期呢? 我剛入讀耀能, 佢比我的假期表除了公眾假期外, 有18日幼兒假期, 你地覺得合理嗎??
   0    0    0    0

原帖由 chunchun09122 於 11-8-21 10:08 發表
想問一下小朋友讀私人S位的媽媽, 你地小朋友的學校有多少假期呢? 我剛入讀耀能, 佢比我的假期表除了公眾假期外, 有18日幼兒假期, 你地覺得合理嗎??

我個仔以前番0個間,全年只放紅假
有一日唔係紅假,係過年時放埋初4

oh!! Really! 係唔係樂天, 我之前睇過佢地果間, 都好似話放紅假, 不過就真係要confirm先知!!
死啦有成18日禁多, 覺得唔見左錢禁, 有d肉痛tim!!!
點好呢??? 但呢間個個星期都有OT & ST !!! 點算呢!!!

原帖由 chunchun09122 於 11-8-22 01:04 發表
oh!! Really! 係唔係樂天, 我之前睇過佢地果間, 都好似話放紅假, 不過就真係要confirm先知!!
死啦有成18日禁多, 覺得唔見左錢禁, 有d肉痛tim!!!
點好呢??? 但呢間個個星期都有OT & ST !!! 點算呢!!! ...

我仔仔讀樂天, 除農曆新年長少少, 其他只放紅日, OT同ST隔住一星期做(1堂30分鐘)可加錢補堂及加長時間, 每星期都有個別訓練,如果協康青蔥重會放暑假.聖誕節.農曆年同復活節長假,真係好唔抵!
‹ 上一主題|下一主題