用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 2010中學排位更新(校網排位分析已上載)
樓主: khmama
go

2010中學排位更新(校網排位分析已上載)   [複製鏈接]

原帖由 twjohnsontang 於 11-6-17 02:57 發表
Cannot download. Shown IWrong IP. Can you send me one copy to [email protected]?
Thx!!!

我見已經有六百幾人download咗, 唔會唔得既, 你不如試下用第二部機download, 睇下得唔得.

Thank you very much!

Khmama:我想請問灣仔band1仔在甲部抽港島民生機會大唔大

原帖由 MdmFung 於 11-6-17 22:54 發表
Khmama:我想請問灣仔band1仔在甲部抽港島民生機會大唔大

甲部好少位, 如果你個隨機NUMBER好, 咪機會大o的, 運氣既o野冇得估.

Hi khmama,
縮班後, 各區嘅band 1 位減少, 轉區/校網嘅人多咗, 轉區升/跌Band機會增加,但呢度缺少咗好似「中學排位」嘅「區域排位」表, 比較轉區升/跌情況, 讓家長參考,唔知妳可以造一個出來分享吓呢?
謝謝!

醒目開學勳章

Khmama: 非常多謝你個list,好有用。

想請問一下,點樣可以知道中中有冇全英文班?係咪要一間間直接打電話問?

回復 27# Fatty 的帖子

已知既全英文班, 我已經寫咗'英中*', 即係升呢中中. 至於本來開緊4班英文班, 縮完班之後變成全英文班既, 就暫時提供唔到. 家長打去學校問係其中一個方法. 再唔係就等到中學概覽更新咗, 就可以睇到各科目既教學語言.

原帖由 PPP2010 於 11-6-18 01:25 發表
Hi khmama,
縮班後, 各區嘅band 1 位減少, 轉區/校網嘅人多咗, 轉區升/跌Band機會增加,但呢度缺少咗好似「中學排位」嘅「區域排位」表, 比較轉區升/跌情況, 讓家長參考,唔知妳可以造一個出來分享吓呢?
謝謝! ...

上年我係做咗個校網表既, 但係冇POST出黎, 因為怕o的家長當正個表係各區排位, 亂咁轉區以為會升/跌band. 所以家長問有關轉區問題, 我就睇番個表解答. 如果家長真係好想要呢個表, 我做好新版之後, 諗下點樣包裝再post出黎.

明白了,謝謝。

<<<個LIST冇變到, 只係你CLICK咗隔離2009年個表睇.  個LIST一共有三個表既. 聖傑靈並冇數據, 但開得6班中一既名校成績應該有番咁上下. 聖保祿都唔係好差, 兩間TOP既學校唔需要再去比較邊間TOPo的.>>

same here, can you send me the copy to [email protected]?
原帖由 twjohnsontang 於 11-6-17 02:57 發表
Cannot download. Shown IWrong IP. Can you send me one copy to [email protected]?
Thx!!!

真係非常多謝 khmama 咁勞苦去做個表,
咁我就密切期待個新版啦!

原帖由 khmama 於 11-6-18 12:28 發表

上年我係做咗個校網表既, 但係冇POST出黎, 因為怕o的家長當正個表係各區排位, 亂咁轉區以為會升/跌band. 所以家長問有關轉區問題, 我就睇番個表解答. 如果家長真係好想要呢個表, 我做好新版之後, 諗下點樣包裝再po ...

e-mail to me : [email protected]

醒目開學勳章

e-mail to me : [email protected]
Thank you!

khmama

多謝你

原帖由 khmama 於 11-6-18 12:28 發表

上年我係做咗個校網表既, 但係冇POST出黎, 因為怕o的家長當正個表係各區排位, 亂咁轉區以為會升/跌band. 所以家長問有關轉區問題, 我就睇番個表解答. 如果家長真係好想要呢個表, 我做好新版之後, 諗下點樣包裝再po ...

回復 34# may22999 的帖子

家長只需CLICK條LINK就可以自己DOWNLOAD, 恕KHMAMA唔E-MAIL啦, 我都冇E-MAIL比人好耐啦.

Can't download because......'This file reached max downloads limit'   

原帖由 Megafish 於 11-6-19 21:17 發表
Can't download because......'This file reached max downloads limit'   

聽日再試下啦.

無問題,多謝妳!

Same reason.  Can not be download today, pls adv.

原帖由 khmama 於 11-6-19 21:23 發表
聽日再試下啦.
‹ 上一主題|下一主題