用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 幼稚園interivew班?
go

幼稚園interivew班? [複製鏈接]

請問有冇家長知道邊度有D好既幼稚園interivew班上呀?最好係東區同唔係上幾個月個D課程啦,因為呀B十一月就要interview啦, 想俾D機會佢實習下。
   0    0    0    0

原帖由 suki1028 於 10-10-14 17:34 發表
請問有冇家長知道邊度有D好既幼稚園interivew班上呀?最好係東區同唔係上幾個月個D課程啦,因為呀B十一月就要interview啦, 想俾D機會佢實習下。

最平既方法係報多幾間當練習

我近排放左工去炮台山既HKU SPACE上堂,見到樓下開左間中心有你所講既INTERVIEW 班,個名我唔得左, 如果你有興趣,你可以去睇下,OR我聽日上堂前可以幫你望下,希望幫到你啦~ :)

你講個間HKU SPACE係邊? 或者我可以自己去睇下, THANKS :)

係炮台山地鐵站B出口附近叫北角城中心,下面有間大家樂同CITIBANK上一層電梯就見到~

Thanks a lot~~ 我呢幾日去睇下先,唔該哂

不如帶佢去圖書館,反斗城,宜家...探朋友...多d從生活中學習!

都係既,俾佢地接觸多D身邊既事物係會有好大幫助既

我囡囡最近開始識怕羞,唔係好鍾意同陌生人講嘢,同埋唔鍾意响人前唱歌(但在家就好似開籠雀咁,連電視劇主題曲都識跟住哼 ),好驚佢interview時唔肯講嘢,都唔知點train佢好?!

我呀仔都係呀,越大越怕羞 ,所以先想揾D面試班俾佢試下,我前日去咗Saloui講個間learning centre睇,都好似幾好,都幫仔仔報咗下星期,希望有用啦
‹ 上一主題|下一主題