用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際學校 Cxxx2xxx又出嚟唱IS喇
go

Cxxx2xxx又出嚟唱IS喇 [複製鏈接]

http://forum.baby-kingdom.com/thread-3466047-1-1.html
   0    0    0    0

你係唔係好少入嚟國際學校呢邊?定係新嚟?我完全認同你嘅論點同學母語嘅重要性,我係講緊呢邊嘅"名人",專攻擊ESF嗰位Cxxx2xxx,絕跡咗bk一段時間又出嚟搞事呀,佢喺呢邊俾IS家長趕絕,就走去其他forum唱IS家長,你誤會晒成件事喇!你睇清楚佢講乜!佢話:

<在 “國際學校” 個邊,好多家長覺得,學校沒中文學, 孩子不懂中文,才顯得 ”高人一等>

搞到唔熟悉國際學校嘅人以為IS家長真係咁嘅思維.

佢仲一有機會就踩ESF,幾年嚟咬住唔放,都唔知咩居心!!!
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... ;page=2#pid46228597

我幾年前就係誤信佢差d放棄一個IS嘅offer,我朋友就係揸唔定主意,再誤信佢,放棄咗個學位,現在想入IS間間無位,幾年前收佢嗰間直頭reject咗佢,你話慘唔慘?

原帖由 壞女孩 於 10-10-14 08:24 發表
你係唔係好少入嚟國際學校呢邊?定係新嚟?我完全認同你嘅論點同學母語嘅重要性,我係講緊呢邊嘅"名人",專攻擊ESF嗰位Cxxx2xxx,絕跡咗bk一段時間又出嚟搞事呀,佢喺呢邊俾IS家長趕絕,就走去其他forum唱IS家長,你誤會晒成 ...

<在 “國際學校” 個邊,好多家長覺得,學校沒中文學, 孩子不懂中文,才顯得 ”高人一等>
有錯咩?冇呀!真係有唔少呢類人。好似7-11;梗有一"班"係左近喎。

指出事實咁都叫唱衰IS?
至於咩叫"好多";自行判斷吧!也不用對號入座...
‹ 上一主題|下一主題