用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 金巴倫英文幼稚園 2011 K1 幾時可以apply?
go

2011 K1 幾時可以apply? [複製鏈接]

2011 K1 幾時可以apply?
   0    0    0    0

九月一號
http://www.stnicholas.edu.hk/php/news/img/2010082111642.pdf

thanks a lot! 想問interview 係用英文/中文呀?

原帖由 ew911 於 10-8-28 19:56 發表
thanks a lot! 想問interview 係用英文/中文呀?

我 in o既時候主要係中文, 但又夾雜少少英文詞語.

原帖由 moominfloren 於 10-8-28 22:36 發表

我 in o既時候主要係中文, 但又夾雜少少英文詞語.

Thanks!

仲有冇得apply? 學校網頁運作有問題,我想上去download張form都唔得.

deadline 係 7/9, 已過了, interview 今個星期六開始, 你要打電話去問下仲有冇機會交 form.

估唔到佢咁早可以報名.

網頁整左最少3日都整唔好. 打電話去話唔可以傳真張Form俾我,要自己親自去攞.現在報名都只係waiting list, 唔一定有得interview...我放棄了.

原帖由 kyliejet 於 10-10-20 13:11 發表
估唔到佢咁早可以報名.

網頁整左最少3日都整唔好. 打電話去話唔可以傳真張Form俾我,要自己親自去攞.現在報名都只係waiting list, 唔一定有得interview...我放棄了. ...

kyliejet,

其實如果你有時間, 不如照交 form, 因為你都知道, 好多家長都報好多學校, 到時有其他 offer o既時候都未必要 sn o既學位,  不妨一試, 當買個機會.  佢肯俾你交 form, 証明都仲有機會, 因為好多學校一過 deadline 連 form 都唔可以交 (個人意見)

GM125 thx for sharing THX!

thx for sharing THX!

seoGoogle海外推广天气预报浮漂公益助学
‹ 上一主題|下一主題