用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港華人基督教聯會真道書院 請問你地交申請表時有冇交埋Profilio?
go

請問你地交申請表時有冇交埋Profilio? [複製鏈接]

請問你地交申請表時有冇交埋Profilio?
因為我打算下星期交表,唔知需要交埋嗎?
你地內容是點做的?
   0    0    0    0

我都係。

只交了報名表, 出世紙 copy 同埋一張支票 for 報名費, hehe~

I have submitted the portfolio together with the Application form. Since I have prepared one set for the other school, this set just reprint again.

原帖由 choifung618 於 10-6-3 17:36 發表
請問你地交申請表時有冇交埋Profilio?
因為我打算下星期交表,唔知需要交埋嗎?
你地內容是點做的?

我哋上年交表時都冇交portfolio,到2nd In時先親手交俾丘校長,但佢都冇特別去睇,In完之後就立即通知我哋學校已取錄。所以估計portfolio作用不大。

原帖由 littlefaith 於 10-7-2 19:15 發表

我哋上年交表時都冇交portfolio,到2nd In時先親手交俾丘校長,但佢都冇特別去睇,In完之後就立即通知我哋學校已取錄。所以估計portfolio作用不大。

我兩年前都是在2nd In時親手交俾丘校長,佢一眼都冇睇過,之後就立即通知已取錄。

多謝大家的意見.
結果我都係在交表時連埋份File一齊寄去,在6月26日first interview.希望有機會2 nd interview.

原帖由 KCHC 於 10-7-6 19:47 發表

我兩年前都是在2nd In時親手交俾丘校長,佢一眼都冇睇過,之後就立即通知已取錄。
‹ 上一主題|下一主題