用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 有無人收到york reject 信??
樓主: chung222
go

有無人收到york reject 信?? [複製鏈接]

我都係21/11後補聽講座, 收左上午班WOR

我21 IN,收左下午班,個面試編號己是2XXX,所以最小應有2千多人APPLY

原帖由 靚太太 於 09-12-2 09:43 發表
其實間學校好大家又鐘意又洗乜理人點講姐!

因為每間學校都有人讚有人彈,不用太介意別人的說話,這樣會令人麻惱唔開心架!
係wo係wo

原帖由 靚太太 於 09-12-2 09:43 發表
其實間學校好大家又鐘意又洗乜理人點講姐!

因為每間學校都有人讚有人彈,不用太介意別人的說話,這樣會令人麻惱唔開心架!

唔好理人點講, 自己鍾意就得啦. 我諗大家最擔心都係學費同d 雜費多 d 啫. 打去問個小姐都話申請梗出年加學費, 最高係$3600, 再加每個月的茶點 = $4000. 到 k2 先要報興趣班. 我最擔心係咪年年都加學費? 如果係,咁咪去到 k3 要成$4800 一個月學費囉!!

如九龍塘區,其他學校都差不多要$3XXX,劍嗚都$3700 ,但是否課外活動費較少??

原帖由 linglingng 於 09-12-2 11:04 發表
唔好理人點講, 自己鍾意就得啦. 我諗大家最擔心都係學費同d 雜費多 d 啫. 打去問個小姐都話申請梗出年加學費, 最高係$3600, 再加每個月的茶點 = $4000. 到 k2 先要報興趣班. 我最擔心係咪年年都加學費? 如果係,咁咪 ...

York 都收咗我個女, 但都係十五十六, 連埋校車費, 一個月要成五千蚊啊!

原帖由 chung222 於 09-12-2 11:12 發表
如九龍塘區,其他學校都差不多要$3XXX,劍嗚都$3700 ,但是否課外活動費較少??

個人理解.

每批見完既小朋友, 老師會寄 admission letter, 無去交留位費既, 個位會再次open.

所以, 即係每一批都有唔少人唔交留位費, 而表面數字總結好似好多都收錄.
‹ 上一主題|下一主題